Nieuws

Lees het nieuws van AutoNiveau

Update Corona

Geplaatst op: 13 januari 2021
AutoNiveau trainingen opgeschort!
De harde lockdown is met 3 weken verlengd; tot en met dinsdag 9 februari. Hierdoor komen geplande praktijktrainingen en de voorafgaande Virtual Classroom Training tot deze datum te vervallen. Deelnemers ontvangen hiervan persoonlijk bericht. De helpdesk en Remote Diagnostics blijven tijdens de reguliere openingstijden beschikbaar.

 

Trekhaakcodering

Geplaatst op: 6 januari 2021 
Via AutoNiveau Remote Diagnostics is het nu ook mogelijk om een after-market trekhaak set te coderen op het nieuwe MQB-Evo platform van de VAG groep. 

Taalaanpassing instrumentenpaneel

Geplaatst op: 4 januari 2021
Via AutoNiveau Remote Diagnostics is het nu ook mogelijk om de taal van het instrument aan te passen van: Renault Clio V vanaf 2019 en Renault Captur II vanaf 2020. Benieuwd naar alle diensten van AutoNiveau Remote Diagnostics? 

Diesel additief systemen

Geplaatst op: 23 december 2020
We komen in toenemende mate uitdagingen met het dieseladditief systeem van de PSA groep tegen. Veelal uiten deze zich in de foutcodes P1434 en P1435. Wij geven onze gebruikers graag meer achtergrondinformatie.

Picoscope Roadshow

Geplaatst op: 21-02-2019
In 2018 is AutoNiveau gestart met de introductie van 4-kanaals oscilloscopen van het merk Pico, welke worden toegepast in onze trainingen. Bij verschillende bedrijven was en is er interesse om in deze apparatuur te investeren om diepgaande diagnose mogelijk te maken.

Pass-Thru

Geplaatst op: 24-07-2018
Om in de toekomst het huidige service level van de werkplaats van Terlouw Diesel Center B.V. te kunnen waarborgen zijn werkplaatsdocumentatie, OEM diagnosesoftware en software updates van essentieel belang.

ARD Gebruikersdag

Geplaatst op: 06-03-2018
Inmiddels hebben we 2 jaar ervaring met alle mogelijkheden van AutoNiveau Remote Diagnostics en kunnen we steeds meer diensten aanbieden. Om alle Remote Diagnostics tips en tricks met de aangesloten bedrijven te delen verzorgen we ARD gebruikersdagen.

AMT live 2017

Geplaatst op: 17-10-2017
AutoNiveau zal op 15 en 16 november 2017 wederom aanwezig zijn op AMT Live in Rosmalen. Hier worden door ons enkele kennissessies verzorgd waarbij de Elektrische Auto centraal staat en wordt stilgestaan bij de veranderingen die deze auto's met zich meebrengen.

Hybride en elektrische auto 2.0

Geplaatst op: 11-08-2017
De laatste maanden is er veel nieuws over auto's met een elektrische aandrijflijn. Steeds meer fabrikanten hebben hun eerste elektrische auto inmiddels gelanceerd of gaan dit binnenkort doen.

Roetfilter regenereren

Geplaatst op: 20-06-2017
Een gebruiker van de AutoNiveau Remote Diagnostics kreeg een Honda CRV 2.2 CTDi binnen met een brandend roetfilterlampje. Bij nader onderzoek van de garagist bleek dat de eigenaar van het voertuig deze alleen gebruikte om korte afstanden mee te rijden, logisch dat het roetfilter verzadigd raakt.

Nissan X-TRIAL leesspoel

Geplaatst op: 20-05-2017
We stonden weer voor een mooie uitdaging. Eén van onze klanten zoekt contact op met de volgende twee vragen over een 2005 Nissan X-Trail:
Vraag 1: Als ik van dit voertuig de leesspoel bij het contactslot vervang, moet deze dan ingeleerd worden?

Re-crash-configuratie met ARD

Geplaatst op: 10-05-2017
Het Volkswagen Pre-Crash systeem, in onder andere de Golf VII, zorgt voor maximale veiligheid van de inzittende tijdens een ongeval.

BSI exchange met ARD

Geplaatst op: 27-12-2016
Zoals je wellicht op onze Facebook pagina hebt kunnen lezen hebben we getest of het ons lukt om via de AutoNiveau Remote Diagnostics een gebruikte Valeo BSI van een Peugeot 207 geconfigureerd en ingeleerd te krijgen.

Introductie Remote Diagnostics

Geplaatst op: 11-11-2016
Op afstand programmeren met Remote Diagnostics. Met de Remote Diagnostics-interface kan de helpdesk van AutoNiveau (het ‘Autoniveau Servicecenter’) via internet de auto overnemen en advies geven.