Partners en projecten

Gezamenlijk ondersteuning bieden aan bedrijven

Partners en samenwerkingen

Veel van onze partners zijn actief op het gebied van verkoop van automaterialen, de grossiers zien het belang van kennis om de uiteindelijke bestuurder vele zorgeloze kilometers te laten rijden. Het AutoNiveau opleidingsplan wordt uitsluitend via onze partners Automotive Academy en Koskamp Opleidingen geleverd, voor informatie kunt u contact opnemen met één van onze partners of direct met AutoNiveau via de mail of telefonisch. AutoNiveau is sinds 2018 onderdeel van innovam.

Automotive Academy

Automotive Academy is een initiatief van LKQ Fource. De samenwerking met Automotive Academy bestaat uit het ontwikkelen en uitvoeren van technische & operationele trainingen en het uitvoeren van de Automotive Techline, hulp bij Diagnose.

Koskamp Opleidingen

Koskamp Opleidingen biedt samen met AutoNiveau technische opleidingsplannen aan voor automonteurs inclusief een helpdesk, hulp bij diagnose. Daarnaast geeft Koskamp Opleidingen in samenwerking met AutoNiveau de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en workshops op het gebied van Pass Thru.

BOVAG

Auto's de Baas
AutoNiveau maakt onderdeel uit van het kernteam van Auto’s de Baas. Auto’s de Baas is een gezamenlijk initiatief van BOVAG, RAI-Aftermarket, en een grote groep organisaties die het belangrijk vinden dat garagebedrijven toekomstbestendig blijven. Met Auto’s de Baas informeren we garagehouders en autotechnici over wat OE data te bieden heeft en welke keuzes garagebedrijven kunnen maken.

Projecten

Moobi

AutoNiveau is in samenwerking met Automotive Academy en Koskamp ontwikkelaar en uitvoerder van technische en operationele trainingen voor Moobi. Daarnaast biedt AutoNiveau op maat gemaakte Technische Support voor Moobi partners. Moobi is een netwerk van gecertificeerde EV & Hybride specialisten op het gebied van onderhoud, reparatie en passende laad oplossingen.

GRIP Expert

GRIP Expert is dé specialist op het gebied van autobanden, remmen en onderstel onderdelen. AutoNiveau is ontwikkelaar en uitvoerder van een reeks Webinars op maat gemaakt voor GRIP Expert in samenwerking met Automotive Academy en Koskamp. De webinars zijn live te volgen en beschikken over de visuele huisstijl van GRIP Expert voor herkenbaarheid.

EV-Team

EV-Team autobedrijven zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in het verzorgen van het complete onderhoud van elektrische en hybride auto's. AutoNiveau verzorgt technische EV en Pass Thru Support aan EV-Team locaties via onze online technische helpdesk.

Brembo

AutoNiveau is een ontwikkelaar en uitvoerder van de Brembo Expert en de Brembo Pro trainingen. AutoNiveau heeft voorheen ook op maat gemaakte live webinars ontwikkeld inclusief visuele uitstraling van Brembo. De training bevatte veel interactie mogelijkheden en praktisch bruikbare tips regelrecht vanuit de werkplaats.

BOVAG Schadeherstel

Tot eind 2023 heeft AutoNiveau ondersteuning geboden aan het BOVAG-schadesupport team. Doormiddel van onze technische helpdesk gaven we support met een coachende aanpak. Onze technische helpdesk was beschikbaar voor alle leden van BOVAG schadeherstelbedrijven.

Subaru NL

In samenwerking met Subaru NL was AutoNiveau ontwikkelaar en uitvoerder van trainingen voor Subaru NL/Benelux. Subaru produceert al ruim zestig jaar automobielen en is nu meer dan 40 jaar actief in de Benelux. Deze trainingen waren te volgen in een website in de eigen huisstijl van Subaru NL.

EDGe Mobility

EDGe Mobility was een landelijk netwerk van erkende autobedrijven gespecialiseerd in elektrische rijden. AutoNiveau was de ontwikkelaar voor alle technische en operationele training op het gebied van elektrisch rijden. Daarnaast beschikbaar voor technische EV support voor alle aangesloten bedrijven.

Interessant voor jou

Smart Remote

De Smart Remote is de nieuwste remote. De Smart Remote is te gebruiken met iedere PC, laptop of tablet met Wifi via een unieke online website. De Smart Remote is een vereiste interface om gebruik te kunnen maken van AutoNiveau Remote Diagnostics.

AutoNiveau Solutions Pro

Met AutoNiveau Solutions Pro stel je nog sneller diagnose dankzij de uitgebreide database. Je hoeft minder snel de helpdesk te bellen en kunt zaken makkelijk en snel zelf oplossen. Dit scheelt in de tijd die je met een storing bezig bent en de auto is sneller weer de werkplaats uit.

Drew Technologies CarDAQ-Plus 3

De Drew Technologies CarDAQ-Plus 3 is geschikt voor het (her)programmeren van modules voor voertuigen vanaf Euro-5 standaard. Drew Technologies is marktleider op het gebied kwalitatieve en betrouwbare universele Pass-Thru interfaces.