Nieuws | Online Pass Thru training voucher

Voucher

Geplaatst op: 20-04-2021
Op 22 maart 2021 hebben alle deelnemers van het technisch opleidingsplan een persoonlijke vouchercode ontvangen. Deze voucher is tot en met 31 december 2021 te verzilveren voor één online Pass Thru-training. Met Pass Thru raadpleeg je fabrikanteninformatie en kun je software-updates uitvoeren. Wil je meer weten over de mogelijkheden van Pass Thru? Dat lees je hier.

Als deelnemer heb je de keuze uit meerdere online trainingen. Je kunt er dus eentje uitkiezen, die voor jouw werkomgeving toepasbaar is.

Hoe werkt het?

Maak een keuze voor één van de Pass Thru-trainingen en plaats deze in de winkelwagen, voeg de persoonlijke vouchercode toe in stap 3 van het bestelproces en rond de bestelling af. Direct na het boeken kun je met de training starten.

Koskamp

Koskamp Opleidingen biedt samen met AutoNiveau de online Pass Thru trainingen aan. Na het boeken kun je meteen van start met de training in ‘Mijn Koskamp.’

Automotive Academy

Bij Automotive Academy ben je aan het juiste adres voor de online Pass Thru trainingen. Na het boeken kun je meteen van start met de training in ‘Mijn Automotive Academy'.