Management & Sales opleidingsplannen

Praktisch Leidinggeven

Tijdens de training Praktisch Leidinggeven ontwikkel je een overtuigende, eigen stijl van leidinggeven. Je leert hoe je aansluit bij de verwachtingen en behoeften van je medewerkers, en hoe je een prettige werksfeer creëert waarin goede resultaten worden behaald.

Commerciële Service Adviseur

Tijdens deze driedaagse training leer je hoe de commerciële service adviseur de verkoper is van onderhoud en reparatie. Concreet betekent dit, dat je bij klantcontact en voorbereiding van de werkorder ook het CRM- en plansysteem gebruikt om jouw klanten te adviseren.

Operationeel Management

Operationeel Management biedt handvatten om als manager maximaal te renderen. Je leert medewerkers coachen op resultaat, cijfers interpreteren en je medewerkers pro-actief aan te sturen. We behandelen: people-, financieel en commercieel management.

Commerciële After Sales

Werk jij in de werkplaats, bij de receptie of als bijvoorbeeld verkoper in een autobedrijf? En wil jij graag jouw klantgerichtheid verder ontwikkelen? Dan is deze opleiding iets voor jou. We leggen de focus op het bouwen aan een klant relatie.

Commerciële Bedrijfsvoering

Ben jij eigenaar of leidinggevende in een autobedrijf? Wil jij je graag verder ontwikkelen in een succesvolle bedrijfsvoering, zodat je met jouw organisatie in staat bent om je positie in de markt te behouden? Dan is deze opleiding iets voor jou!