Opleidingsplannen

Het opleidingsplan bestaat uit 4 online, VCT (Virtual Classroom training)- en praktijktrainingen

Technisch Opleidingsplan

Het technisch opleidingsplan van AutoNiveau start met een niveautoets waarin de huidige kennis wordt gemeten. Na het voltooien van de niveautoets wordt een persoonlijk opleidingsplan getoond met de behaalde competenties en de te volgen trainingen. Het opleidingsprogramma bestaat elk trainingsjaar uit 4 online, 4 VCT (Virtual Classroom Training) en 4 praktijktrainingen. De deelnemer is verzekerd van continue scholing en zal bijblijven met actuele toegepaste technieken en dito diagnoseapparatuur. De investering voor deelname aan het technisch opleidingsplan bedraagt € 1.292,- exclusief BTW per trainingsjaar en is inclusief een helpdesk portaal voor de deelnemer. 

De trainingen worden afgesloten met een online of een IBKI (Innovam Branche Kwalificatie Instituut) toetsing. Bij een voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname of een branche erkend certificaat. Het opleidingsprogramma wordt exclusief aangeboden via onze partners en is inclusief een helpdesk portaal voor de deelnemer 

 

Exclusief aangeboden door:

Koskamp Opleidingen - Technisch opleidingsplan

Koskamp Opleidingen biedt samen met AutoNiveau technische opleidingen aan voor automonteurs. Allereest wordt er bepaald welk niveau u als monteur heeft, zodat u altijd uitgedaagd wordt en er geen onderwerpen worden behandeld die u zelf al onder de knie heeft. 

Automotive Academy - Technisch opleidingsplan

Bij Automotive Academy ben je aan het juiste adres voor een technisch opleidingsplan op maat. Met een niveautoets meten we jouw huidige kennisniveau en weten we precies welke trainingen bij jou passen. Zo herhaal je nooit onnodig al aanwezige kennis en word je continu uitgedaagd. 

Overzicht trainingen

De trainingen uit het Technisch Opleidingsplan bestaan uit een online training als voorstudie een VCT (Virtual Classroom Training) en een praktijktraining waar met auto’s en diagnoseapparatuur diverse opdrachten worden doorlopen.

 

Commerciële en bedrijfsvoering opleidingsplannen

Financieel Management

Tijdens de 3-daagse training Financieel Management leer je hoe je financiële modellen gebruikt om inzicht en grip te krijgen op jouw bedrijf, vestiging of afdeling. Als ondernemer of manager weet je immers als geen ander dat grip op de financiële processen essentieel is. Maar hoe zorg je daarvoor? 

Praktisch Leidinggeven

Tijdens de training Praktisch Leidinggeven ontwikkel je een overtuigende, eigen stijl van leidinggeven. Je leert hoe je aansluit bij de verwachtingen en behoeften van je medewerkers, en hoe je een prettige werksfeer creëert waarin goede resultaten worden behaald.  

Commerciële Service Adviseur

Tijdens deze driedaagse training leer je hoe de commerciële service adviseur de verkoper is van onderhoud en reparatie. Concreet betekent dit, dat je bij klantcontact en voorbereiding van de werkorder ook het CRM- en plansysteem gebruikt om jouw klanten te adviseren 

Operationeel Management

Operationeel Management biedt handvatten om als manager maximaal te renderen. Je leert medewerkers coachen op resultaat, cijfers interpreteren en je medewerkers pro-actief aan te sturen. We behandelen: people-, financieel en commercieel management.