Technisch Opleidingsplan

Het opleidingsplan bestaat uit 4 online, VCT (Virtual Classroom training)- en praktijktrainingen

Technisch Opleidingsplan

Het technisch opleidingsplan van AutoNiveau start met een niveautoets waarin de huidige kennis wordt gemeten. Na het voltooien van de niveautoets wordt een persoonlijk opleidingsplan getoond met de behaalde competenties en de te volgen trainingen. Het opleidingsprogramma bestaat elk trainingsjaar uit 4 online, 4 VCT (Virtual Classroom Training) en 4 praktijktrainingen. De deelnemer is verzekerd van continue scholing en zal bijblijven met actuele toegepaste technieken en dito diagnoseapparatuur. 

De trainingen bestaan uit een korte presentatie en praktijkopdrachten waarbij de opdrachten zo zijn opgesteld dat de deelnemer zelf de informatie kan opzoeken in de documentatie of diagnoseapparatuur waardoor de deelnemer dit de volgende dag ook in de praktijk kan toepassen. Door deze manier van trainen blijven de trainingen zeer praktijkgericht en zeer interessant om te volgen. Tijdens de trainingen wordt voornamelijk gebruik gemaakt van diagnoseapparatuur van Bosch, we gebruiken de Bosch KTS 570 en de volledige documentatie van ESI[tronic].

De trainingen worden afgesloten met een online of een IBKI (Innovam Branche Kwalificatie Instituut) toetsing. Bij een voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname of een branche erkend certificaat. Het opleidingsprogramma wordt exclusief aangeboden via onze partners en is inclusief een helpdesk portaal voor de deelnemer 

 

Exclusief aangeboden door:

Koskamp Opleidingen - Technisch opleidingsplan

Koskamp Opleidingen biedt samen met AutoNiveau technische opleidingen aan voor automonteurs. Allereest wordt er bepaald welk niveau u als monteur heeft, zodat u altijd uitgedaagd wordt en er geen onderwerpen worden behandeld die u zelf al onder de knie heeft. 

Automotive Academy - Technisch opleidingsplan

Bij Automotive Academy ben je aan het juiste adres voor een technisch opleidingsplan op maat. Met een niveautoets meten we jouw huidige kennisniveau en weten we precies welke trainingen bij jou passen. Zo herhaal je nooit onnodig al aanwezige kennis en word je continu uitgedaagd. 

Overzicht trainingen

De trainingen uit het Technisch Opleidingsplan bestaan uit een online training als voorstudie een VCT (Virtual Classroom Training) en een praktijktraining waar met auto’s en diagnoseapparatuur diverse opdrachten worden doorlopen. Het Technisch Opleidingsplan van AutoNiveau start met een niveautoets waarin de huidige kennis wordt gemeten. Na het voltooien van de niveautoets wordt een persoonlijk opleidingsplan getoond met de behaalde competenties en de te volgen trainingen.

Mogelijke trainingen Technisch Opleidingsplan

Meer weten over de inhoud en kenmerken van de mogelijke trainingen uit het Technisch Opleidingsplan? Deze staan in het onderstaande overzicht. De trainingen zijn onderdeel van het Technisch Opleidingsplan en kunnen niet los worden aangekocht.