Remote Diagnostics

Een waardevolle aanvulling op je bestaande dienstenpakket

Diagnose en hulp op afstand met AutoNiveau Remote Diagnostics

AutoNiveau heeft de mogelijkheid om op afstand een auto over te nemen, deze service heet “AutoNiveau Remote Diagnostics”. Met dit online platform en onze ‘Remote’ zijn wij in staat een brug te slaan tussen de EOBD-stekker, van de auto in uw werkplaats, en het AutoNiveau Servicecenter. Hiermee heeft het autobedrijf nu de mogelijkheid om “In House” gebruik te maken van de extra functies welke met universele diagnose apparatuur niet altijd mogelijk zijn. Zo kunnen wij bijvoorbeeld; sleutel transponders aanleren, trekhaken coderen, service intervallen resetten en nog veel meer.

English Translation

Hoe werkt het?

De interface van AutoNiveau Remote Diagnostics sluit je aan op de EOBD-stekker van de auto. Doormiddel van een website selecteer je de auto en de werkzaamheden. Als je op enter drukt, komt de melding op het AutoNiveau Service Center binnen, waar de medewerkers al klaar zitten. Wij maken online verbinding met de auto en gaan op afstand de werkzaamheden uitvoeren. Als we dat succesvol hebben afgerond geven we via de auto een signaal door.

Diensten

Benieuwd naar de diensten van AutoNiveau Remote Diagnostics? Selecteer het specifieke voertuig om te ontdekken welke diensten er beschikbaar zijn. Als een dienst niet zichtbaar is, sluit dan de remote aan op het voertuig. De operator zal aangeven of een onbekende dienst succesvol zal zijn. Altijd op de hoogte zijn van nieuwe diensten en ontwikkelingen? Schrijf je in voor de AutoNiveau Remote Diagnostics Newsflash. 

Kosten

Er is geen abonnement van toepassing, er wordt alleen betaald voor de dienst welke wordt gedaan. De tarieven staan vermeld bij de diensten in de bovenstaande zoekmachine. Na het leveren van de dienst wordt er een bevestiging en factuur gestuurd met vermelding van de juiste referentie zodat het eenvoudig kan worden door belast. De kosten worden via een automatische incasso voldaan. Om gebruik te kunnen maken van AutoNiveau Remote Diagnostics is een AutoNiveau Remote interface hardware een vereiste.

AutoNiveau Smart Remote

Smart Remote

De Smart Remote is de nieuwste remote. De Smart Remote is te gebruiken met iedere PC, laptop of tablet met Wifi via een unieke online website. De Smart Remote is een vereiste interface om gebruik te kunnen maken van AutoNiveau Remote Diagnostics.

AutoNiveau Remote Diagnostics Gebruikersdagen

Sinds de start van AutoNiveau Remote Diagnostics in 2016 zijn er veel nieuwe ontwikkelingen geweest in de automotive branche. Door onze dienstverlening hebben we veel ervaring opgedaan met de technische uitdagingen waar autobedrijven de afgelopen jaren tegenaan zijn gelopen. Graag delen wij de kennis die is opgedaan en geven we een unieke kijk in onze keuken. Schrijf je hier in!

Newsflashes

Volvo V60-I(-2018) en CMA-platform (Volvo XC40) airbag reset

10-05-2022 | Via AutoNiveau Remote Diagnostics is het nu ook mogelijk om bij een Volvo V60-I en voertuigen op het CMA-platform het stuurapparaat van de airbag te resetten. Voertuigen op het CMA-platform zijn bijvoorbeeld de Volvo XC40 en de Polestar 2.

Aanpassing formulier voertuiggegevens

19-04-2022 | Voor het uitvoeren van diefstalgevoelige handelingen bij auto’s van de Volkswagen groep is al geruime tijd informatie over het voertuig en de eigenaar nodig. Met deze gegevens weten we zeker dat de rechtmatige eigenaar van het voertuig de dienst aanvraagt. Deze gegevens hebben we vanaf heden ook nodig voor het aanleren van sleutels bij de nieuwste modellen van Renault.

AutoNiveau Remote Diagnostics gebruikersdagen

11-04-2022 | Sinds de start van AutoNiveau Remote Diagnostics in 2016 zijn er veel nieuwe ontwikkelingen geweest in de automotive branche. Auto's worden steeds complexer. Graag delen wij de kennis die is opgedaan en geven we een unieke kijk in onze keuken. We nodigen je dan ook graag uit voor één van de AutoNiveau Remote Diagnostics gebruikersdagen.