Remote Diagnostics

Een waardevolle aanvulling op je bestaande dienstenpakket

Diagnose en hulp op afstand met AutoNiveau Remote Diagnostics

AutoNiveau heeft de mogelijkheid om op afstand een auto over te nemen, deze service heet “AutoNiveau Remote Diagnostics”. Met dit online platform en onze ‘Remote’ zijn wij in staat een brug te slaan tussen de EOBD-stekker, van de auto in uw werkplaats, en het AutoNiveau Servicecenter. Hiermee heeft het autobedrijf nu de mogelijkheid om “In House” gebruik te maken van de extra functies welke met universele diagnose apparatuur niet altijd mogelijk zijn. Zo kunnen wij bijvoorbeeld; sleutel transponders aanleren, trekhaken coderen, service intervallen resetten en nog veel meer.

English Translation

Hoe werkt het?

De interface van AutoNiveau Remote Diagnostics sluit je aan op de EOBD-stekker van de auto. Doormiddel van een website selecteer je de auto en de werkzaamheden. Als je op enter drukt, komt de melding op het AutoNiveau Service Center binnen, waar de medewerkers al klaar zitten. Wij maken online verbinding met de auto en gaan op afstand de werkzaamheden uitvoeren. Als we dat succesvol hebben afgerond geven we via de auto een signaal door.

Diensten

Benieuwd naar de diensten van AutoNiveau Remote Diagnostics? Selecteer het specifieke voertuig om te ontdekken welke diensten er beschikbaar zijn. Als een dienst niet zichtbaar is, sluit dan de remote aan op het voertuig. De operator zal aangeven of een onbekende dienst succesvol zal zijn. Altijd op de hoogte zijn van nieuwe diensten en ontwikkelingen? Schrijf je in voor de AutoNiveau Remote Diagnostics Newsflash. 

Kosten

Er is geen abonnement van toepassing, er wordt alleen betaald voor de dienst welke wordt gedaan. De tarieven staan vermeld bij de diensten in de bovenstaande zoekmachine. Na het leveren van de dienst wordt er een bevestiging en factuur gestuurd met vermelding van de juiste referentie zodat het eenvoudig kan worden door belast. De kosten worden via een automatische incasso voldaan. Om gebruik te kunnen maken van AutoNiveau Remote Diagnostics is een AutoNiveau Remote interface hardware een vereiste.

AutoNiveau Smart Remote

Smart Remote

De Smart Remote is de nieuwste remote. De Smart Remote is te gebruiken met iedere PC, laptop of tablet met Wifi via een unieke online website. De Smart Remote is een vereiste interface om gebruik te kunnen maken van AutoNiveau Remote Diagnostics.

Newsflashes

Kia Ceed (2018-) benzine partikelfilter regeneratie

21-12-2022 | Sinds de invoering van de Euro 6c-norm zijn er fabrikanten die een partikelfilter monteren bij een benzineauto. Met een dergelijk filter wordt de uitstoot van partikels verlaagd bij direct ingespoten benzinemotoren. Het is mogelijk om via AutoNiveau een geforceerde regeneratie uit te voeren bij een Kia Ceed met een dergelijk filter.

Trekhaakcodering DS 4 (2022-)

13-12-2022 | Via AutoNiveau Remote Diagnostics kun je vanaf nu een after-market trekhaakset coderen op de nieuwe DS 4. Dit voertuig staat op het platform genaamd EMP2 V3, waarop ook de Peugeot 308-III en Opel Astra-L staan. Naast het coderen van een trekhaak kan AutoNiveau nog veel meer diensten uitvoeren bij deze voertuigen. Denk daarbij aan het aanleren van sleutels, coderen van nieuwe modules en het uitvoeren van kalibraties.

Fiat Talento (2016-) sleutels aanleren

13-12-2022 | Via AutoNiveau Remote Diagnostics is het nu ook mogelijk bij een Fiat Talento sleutels aan te leren. Tijdens het aanleren van de nieuwe sleutel hebben we alle al werkende sleutels nodig. Daarnaast hebben we voor deze handeling extra gegevens nodig over het voertuig en de eigenaar.