Over AutoNiveau

Samen leren ontwikkelen

Over AutoNiveau

Om bedrijven in de automobielbranche en hun medewerkers bij commerciële en of technische vraagstukken te begeleiden biedt AutoNiveau verschillende mogelijkheden.
De mogelijkheden welke AutoNiveau biedt zijn: Opleidingsplannen welke bestaan uit een doelanalyse, deelname in de Online Academy, niveautoets, persoonlijk opleidingsplan, online trainingen eventueel in combinatie met praktijktrainingen, evaluaties, toetsen aan het eind van trainingen, een periodieke niveautoets, een persoonlijk evaluatiegesprek en trainingen en workshops om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen.

Onze Doelen

AutoNiveau is gestart in 2005 met als doel bedrijven in de automobiel branche te ondersteunen. Sindsdien zijn voor diverse importeurs, dealers en universele autobedrijven verschillende soorten trainingen ontwikkeld en gegeven. Door onze open en heldere manier van communiceren zijn inmiddels vele bedrijven klant van AutoNiveau en zijn met diverse partners nauwe samenwerkingen opgezet. Door deze nieuwe samenwerkingen zijn onze diensten verder uitgebreid met een technische helpdesk waardoor we bedrijven nog beter kunnen ondersteunen.  

Missie

AutoNiveau, Samen Leren Ontwikkelen!
Wij geloven in “samen” werken met deelnemers, werkgevers en opdrachtgevers voor het maximale resultaat.
Leren ontwikkelen” waardoor systemen en patronen worden herkend en deze direct op verschillende manieren kunnen worden toegepast in de dagelijkse werkzaamheden.

Visie

Door een doelanalyse en inventarisatie van de huidige situatie wordt de behoefte om het doel te behalen bekend. In een plan waarbij de toepasbaarheid in het dagelijks functioneren een belangrijke rol speelt worden de benodigde ontwikkelingen beschreven. De werkwijze van AutoNiveau is het begeleiden, evalueren en bijsturen van de ontwikkeling door trainen en of coachen waarbij bedrijven of medewerkers zelfstandig leren denken, werken en beslissen om gemotiveerd gestelde doelen te behalen.