EV en Hybride

NEN 9140 Veilig werken aan e-voertuigen

NEN 9140:2019 geeft specifieke eisen voor: het veilig werken aan e-voertuigen door het wegnemen van elektrische gevaren; - veilige opslag van (vermoedelijk) beschadigde e-voertuigen en elektrisch gevaarlijke onderdelen van e-voertuigen.

Tesla service kabel Model S/X

Deze Tesla servicekabel kan gebruikt worden voor het stellen van diagnose aan Tesla Model S en Tesla Model X in combinatie met de originele diagnosetester van Tesla (Toolbox).

Tesla servicekabel Model 3/Y

Deze Tesla servicekabel kan gebruikt worden voor het stellen van diagnose aan Tesla Model 3 en Tesla Model Y in combinatie met de originele diagnosetester van Tesla (Toolbox).

Tesla model S en X verloopkabel tot model 2015

Deze verloopkabel voor Tesla Model S en X tot bouwjaar 2015 maakt het mogelijk om een AutoNiveau Remote (Basic of Smart) te verbinden met de auto. Het is een verloopkabel van de Tesla specifieke connector naar een 16 polige diagnose stekker.

Tesla model S en X verloopkabel vanaf model 2015

Deze verloopkabel voor Tesla Model S en X vanaf bouwjaar 2015 maakt het mogelijk om een AutoNiveau Remote (Basic of Smart) te verbinden met de auto. Het is een verloopkabel van de Tesla specifieke connector naar een 16 polige diagnose stekker.