Remote Diagnostics

AutoNiveau heeft de mogelijkheid om op afstand een auto over te nemen, deze service noemen wij AutoNiveau Remote Diagnostics. Om gebruik te kunnen maken van AutoNiveau Remote Diagnostics is een AutoNiveau Remote interface hardware een vereiste. We bieden een Basic en een Smart Remote aan.

Smart Remote

De Smart Remote is de nieuwste remote. De Smart Remote is te gebruiken met iedere PC, laptop of tablet met Wifi via een unieke online website. De Smart Remote is een vereiste interface om gebruik te kunnen maken van AutoNiveau Remote Diagnostics.

Basic Remote | Demo Tablet Pro set

Demo actie met 100,- euro korting. In deze set vind je een Basic Remote, een demo Tablet Pro en een professionele kunststof koffer. Met deze set kun je gebruik maken van de AutoNiveau Remote Diagnostics diensten.

Professionele kunststof koffer

Deze Professionele kunststof koffer zorgt ervoor dat u de Remote altijd goed beschermt kunt opbergen of transporteren. De voorgevormde inleg zorgt ervoor dat de Remote en eventuele tablet passend in de koffer kunnen worden opgeborgen.

USB-C Reparatie kabel

Deze USB kabel kan gemonteerd worden in de Basic Remote. Let op: Een defecte USB-C kabel kan alleen vervangen worden voor een USB-C kabel.

Micro-USB reparatie kabel

Deze USB kabel kan gemonteerd worden in een Basic Remote. Let op: Een defecte micro-USB kabel kan alleen vervangen worden voor een Micro-USB kabel.

Micro-USB Naar USB-C Adapter

Sluit een Micro USB Basic Remote met een USB-C Android device aan.

USB-C Naar Micro-USB Adapter

Sluit een USB-C Basic Remote met een Micro USB Android device aan.

AutoNiveau Remote Diagnostics Gebruikersdagen

Sinds de start van AutoNiveau Remote Diagnostics in 2016 zijn er veel nieuwe ontwikkelingen geweest in de automotive branche. Door onze dienstverlening hebben we veel ervaring opgedaan met de technische uitdagingen waar autobedrijven de afgelopen jaren tegenaan zijn gelopen. Graag delen wij de kennis die is opgedaan en geven we een unieke kijk in onze keuken. Schrijf je hier in!