Remote Diagnostics

AutoNiveau heeft de mogelijkheid om op afstand een auto over te nemen, deze service noemen wij AutoNiveau Remote Diagnostics. Om gebruik te kunnen maken van AutoNiveau Remote Diagnostics is een AutoNiveau Remote interface hardware een vereiste. We bieden een Basic en een Smart Remote aan.

Basic Remote

De Basic Remote bestaat uit de minimale vereiste voor onze diensten: Remote interface hardware. Zonder benodigde Android tablet of telefoon.

SMART Remote

Deze SMART Remote is via het internet is te bedienen. Hierdoor is het mogelijk de remote via elk device aan te sturen. Bekijk de exacte specificaties.

Tablet Basic

De Tablet Basic is een 8 inch tablet met Wifi. Om gebruik te kunnen maken van de Basic Remote is een Android telefoon of tablet een vereiste.

Tablet Pro

Robuuste 8 inch tablet met Wifi en 4G. Om gebruik te kunnen maken van de Basic Remote is een Android telefoon of tablet een vereiste.

Professionele kunststof koffer

Deze Professionele kunststof koffer zorgt ervoor dat u de Remote altijd goed beschermt kunt opbergen of transporteren. De voorgevormde inleg zorgt ervoor dat de Remote en eventuele tablet passend in de koffer kunnen worden opgeborgen.

USB-C Reparatie kabel

Deze USB kabel kan gemonteerd worden in een de Basis Remote. Let op: Een defecte USB-C kabel kan alleen vervangen worden voor een USB-C kabel.

Micro-USB reparatie kabel

Deze USB kabel kan gemonteerd worden in een Basis Remote. Let op: Een defecte micro-USB kabel kan alleen vervangen worden voor een Micro-USB kabel.

Micro-USB Naar USB-C Adapter

Sluit een Micro USB Basic remote met een USB-C Android device aan.

USB-C Naar Micro-USB Adapter

Sluit een USB-C Basic remote met een Micro USB Android device aan.