Remote Diagnostics

AutoNiveau heeft de mogelijkheid om op afstand een auto over te nemen, deze service noemen wij AutoNiveau Remote Diagnostics. Om gebruik te kunnen maken van AutoNiveau Remote Diagnostics is een AutoNiveau Remote interface hardware een vereiste.

Smart Remote

De Smart Remote is de nieuwste remote. De Smart Remote is te gebruiken met iedere PC, laptop of tablet met Wifi via een unieke online website. De Smart Remote is een vereiste interface om gebruik te kunnen maken van AutoNiveau Remote Diagnostics.

Professionele kunststof koffer

Deze Professionele kunststof koffer zorgt ervoor dat u de Remote altijd goed beschermt kunt opbergen of transporteren. De voorgevormde inleg zorgt ervoor dat de Remote en eventuele tablet passend in de koffer kunnen worden opgeborgen.

Micro-USB reparatie kabel

Deze USB kabel kan gemonteerd worden in een Basic Remote. Let op: Een defecte micro-USB kabel kan alleen vervangen worden voor een Micro-USB kabel.

USB-C Naar Micro-USB Adapter

Sluit een USB-C Basic Remote met een Micro USB Android device aan.

Micro-USB Naar USB-C Adapter

Sluit een Micro USB Basic Remote met een USB-C Android device aan.

USB-C Reparatie kabel

Deze USB kabel kan gemonteerd worden in de Basic Remote. Let op: Een defecte USB-C kabel kan alleen vervangen worden voor een USB-C kabel.