Nieuws | Oprichter Ruud Beukers verlaat AutoNiveau

Oprichter Ruud Beukers verlaat AutoNiveau

Arjen Mostert neemt taken van Beukers over in de functie van Directeur

Geplaatst op: 28-03-2022 | Ruud Beukers verlaat AutoNiveau op 1 april 2022, na een dienstverband van bijna 17 jaar. Beukers richtte AutoNiveau samen op met Danny Franse, op 1 oktober 2005. Samen hebben ze het bedrijf laten uitgroeien tot 10 vestigingen in heel het land waar automotive-trainingen gegeven worden, ook namens Koskamp Opleidingen en Automotive Academy. Sinds 2018 maakt AutoNiveau deel uit van de Innovam groep, maar opereert daarbinnen zelfstandig.

Menno Verhorst, Directeur AutoNiveau: “Ik wil Ruud namens alle medewerkers heel erg bedanken voor de samenwerking van de afgelopen jaren. Zijn drive om steeds opnieuw te innoveren om de markt te kunnen voorzien van trainingen over de nieuwste technologieën was en is altijd inspirerend voor het hele team.”

Beukers: “Na 17 jaar leiding te hebben gegeven aan dit prachtige bedrijf, is het voor mij tijd een stap terug te doen en met Menno en Arjen aan het roer ben ik ervan overtuigd dat ik AutoNiveau in uitstekende handen achterlaat.”

Arjen Mostert neemt de taken van Beukers over in de functie van Directeur en vormt samen met Verhorst de nieuwe directie. Mostert is in dienst van AutoNiveau sinds 1 januari 2022 en was hiervoor werkzaam als Sales Manager Benelux bij de Ravo Fayat Group. Mostert: “Ik zie ernaar uit om AutoNiveau verder te laten groeien en te zorgen dat de branche voorzien blijft van state-of-the-art trainingen.”