Pass Thru

AutoNiveau support services op het gebied van Pass Thru

Met de Pass Thru interfaces kun je de software snel en eenvoudig in het voertuig laden. Nog geen Pass thru account? We bieden voor verschillende fabrikanten Pass Thru accounts aan en geven ondersteuning door onze support services en trainingen.

Pass Thru Basic Accounts

AutoNiveau maakt een bedrijfsaccount aan bij de fabrikant, waarna originele handleidingen, technische informatie en schema's binnen handbereik zijn. Afhankelijk van de fabrikant heb je daarmee ook toegang tot DSR.

Pass Thru Pro Accounts

Merkspecifieke informatie binnen handbereik en de mogelijkheid tot Pass Thru (software-updates). We hebben een ruim aanbod Pass Thru Pro accounts inclusief 60 minuten software support.

Pass Thru interfaces

Software snel en eenvoudig in het voertuig laden met de Pass Thru interfaces. We bieden universele interfaces en originele fabrieksinterfaces van een selectie fabrikanten.

Pass Thru support & trainingen

Zelf aan de slag met Pass Thru, maar behoefte aan ondersteuning? Bekijk de mogelijkheden van onze support services. We bieden online trainingen, DSR handleiding, support en coaching.

Pass Thru laptop

Voor Pass Thru is een laptop een vereiste. Bij AutoNiveau bieden we een moderne 15 inch Laptop geschikt voor Pass Thru gebruik.