DoIP-diagnose voor Volvo/Polestar/Lynk & Co

AutoNiveau Remote Diagnostics Newsflash

DoIP-diagnose voor Volvo/Polestar/Lynk & Co

12-12-23 | Volvo’s vanaf de XC90 II (2014-) maken gebruik van het DoIP-communicatieprotocol. DoIP staat voor ‘Diagnostics Over Internet Protocol’. Dit is de nieuwe manier van communicatie tussen voertuig en diagnosetester. Om hier gebruik van te kunnen maken, moet zowel de auto als de diagnosetester het protocol ondersteunen. Het grootste voordeel van DoIP is dat het vele malen sneller is dan de gebruikelijke communicatiemethodes.

Met een Smart Remote kan AutoNiveau bij Volvo’s met DoIP-ondersteuning bijvoorbeeld sleutels aanleren, trekhaken coderen en nog veel meer. Dit geldt ook voor voertuigen van Polestar en Lynk & Co, omdat deze op een Volvo-platform zijn gebouwd.

Smart Remote
Heb je een Basic Remote en wil je upgraden naar de Smart Remote? Bestel de Smart Remote en krijg 100 euro cashback nadat je de Basic Remote naar ons hebt teruggestuurd.

Interessant voor jou

Smart Remote

De Smart Remote is de nieuwste remote. De Smart Remote is te gebruiken met iedere PC, laptop of tablet met Wifi via een unieke online website. De Smart Remote is een vereiste interface om gebruik te kunnen maken van AutoNiveau Remote Diagnostics.

Pass Thru Pro Lynk & Co

AutoNiveau maakt een bedrijfsaccount aan bij Lynk & Co, waarna originele handleidingen en schema's binnen handbereik zijn en Pass Thru (software-updates) mogelijk zijn. Inclusief een digitale demonstratie en 60 minuten Pass Thru support.

Pass Thru Pro Volvo - Polestar

AutoNiveau maakt een bedrijfsaccount aan bij Volvo - Polestar, waarna originele handleidingen en schema's binnen handbereik zijn en Pass Thru (software-updates) aan auto's van Volvo - Polestar mogelijk zijn. Inclusief een digitale demonstratie en 60 minuten Pass Thru support.