Trekhaak coderen Volkswagen ID.Buzz (2022-)

AutoNiveau Remote Diagnostics Newsflash

Trekhaak coderen Volkswagen ID.Buzz (2022-)

06-02-2024 | Via AutoNiveau Remote Diagnostics is het voortaan mogelijk om een aftermarket trekhaakset te coderen voor een Volkswagen ID.Buzz. Dit elektrische voertuig staat op het MEB-platform van Volkswagen waarop ook de ID.3 en ID.4 zijn gebouwd. Het nieuwe platform is, net zoals het MQB Evo-platform van onder andere de Golf 8, uitgerust met zogenaamde SFD-beveiliging. 

Deze beveiliging zorgt ervoor dat het coderen van sommige modules niet zomaar mogelijk is. Om het coderen van de trekhaak mogelijk te maken, moeten deze modules eerst één voor één worden vrijgeschakeld via de fabriekssystemen van VAG. Naast het coderen van een trekhaak bij de ID.Buzz kunnen wij ook sleutels inleren, stuurapparaten inleren en nog heel veel meer! Wil je weten welke diensten er nog meer beschikbaar zijn? Bekijk het op de AutoNiveau Remote Diagnostics pagina. 

Smart Remote

Heb je een Basic Remote en wil je upgraden naar de Smart Remote? Bestel de Smart Remote en krijg 100 euro cashback nadat je de Basic Remote naar ons hebt teruggestuurd.

Interessant voor jou

Smart Remote

De Smart Remote is de nieuwste remote. De Smart Remote is te gebruiken met iedere PC, laptop of tablet met Wifi via een unieke online website. De Smart Remote is een vereiste interface om gebruik te kunnen maken van AutoNiveau Remote Diagnostics.

VAG VAS 6154 (ODIS) + USB-kabel

De VAS 6154 is de originele fabrieksinterface voor de VAG ODIS diagnose software. De VAS 6154 wordt met USB-kabel geleverd.

Online Pass Thru Training VAG

In deze online training wordt het werken met de VAG groep fabrieksdocumentatie en het uitvoeren van software updates uitgelegd. Deze online training wordt exclusief aangeboden door onze partners: Automotive Academy en Koskamp Opleidingen.