Trekhaakconfiguratie Volkswagen ID.3 en ID.4

Trekhaakconfiguratie Volkswagen ID.3 en ID.4

19-07-2021 | Via AutoNiveau Remote Diagnostics is het nu ook mogelijk om een after-market trekhaakset te coderen bij auto’s op het nieuwe MEB-platform van de Volkswagen Groep. Dit is door ons uitgevoerd bij een Volkswagen ID.3 en ID.4 en we breiden dit uit naar andere voertuigen op dit platform.

SFD-beveiliging
Dit nieuwe platform van de Volkswagen Groep is net zoals het MQB-Evo-platform (van onder andere de GOLF 8) uitgerust met zogenaamde SFD-beveiliging. Deze beveiliging zorgt ervoor dat het coderen van sommige modules niet zomaar mogelijk is. Om het coderen wel mogelijk te maken moeten deze modules één voor één vrijgeschakeld worden middels de fabriekssystemen van VAG.

Interessant voor jou

Auto's de Baas Online Pass Thru Training VAG

In deze online training wordt het werken met de VAG groep fabrieksdocumentatie en het uitvoeren van software updates uitgelegd. Deze online training wordt exclusief aangeboden door onze partners: Automotive Academy en Koskamp Opleidingen.

Pass Thru Pro VW / Audi / SEAT / SKODA

AutoNiveau maakt een bedrijfsaccount aan bij Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA, waarna originele handleidingen en schema's binnen handbereik zijn en Pass Thru (software-updates) mogelijk zijn. Inclusief een digitale demonstratie en 60 minuten Pass Thru support.

Pass Thru Basic VW / Audi / SEAT / SKODA

AutoNiveau maakt een bedrijfsaccount aan bij Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA (VAG), waarna originele handleidingen, technische informatie en schema's binnen handbereik zijn.