Pass Thru interface

Software snel en eenvoudig in het voertuig laden

Drew Technologies CarDAQ-Plus 3

De Drew Technologies CarDAQ-Plus 3 is geschikt voor het (her)programmeren van modules voor voertuigen vanaf Euro-5 standaard. Drew Technologies is marktleider op het gebied kwalitatieve en betrouwbare universele Pass-Thru interfaces.

BMW Mini ICOM Next A

De ICOM Next A is de originele fabrieksinterface voor de BMW/Mini ISTA diagnose software. Voor het uitvoeren van maatregelplannen (software updates/regeleenheid coderingen) middels ISTA is het gebruik van een ICOM Next A sterk aan te bevelen.

BMW Mini ICOM Next B

De ICOM Next B is een MOST interface voor de ICOM Next A en wordt middels een meegeleverde USB-kabel verbonden met de ICOM Next A.

BMW Mini ICOM Next A + B

De ICOM Next A is de originele fabrieksinterface voor de BMW/Mini ISTA diagnose software. De ICOM Next B is een MOST interface voor de ICOM Next A en wordt middels een meegeleverde USB kabel verbonden met de ICOM Next A.

Volvo DiCE USB

De Volvo DiCE is de originele fabrieksinterface voor de Volvo Vida diagnose software. De DiCE wordt via de USB aansluiting van de computer verbonden, 1 vrije USB aansluiting is vereist. De DiCE wordt geleverd inclusief de benodigde USB kabel.

Volvo DiCE Bluetooth

De Volvo DiCE is de originele fabrieksinterface voor de Volvo Vida diagnose software. De DiCE wordt geleverd inclusief de originele Volvo DiCE Bluetooth dongle.

Volvo VOE kabel

Voertuigen op het SPA (XC90II, XC60II, V90, V60II enz) en CMA (XC40 enz) platform zijn sneller uit te lezen door gebruik gebruik te maken van een Volvo VOE kabel.

VAG VAS 6154 (ODIS) + USB-kabel

De VAS 6154 is de originele fabrieksinterface voor de VAG ODIS diagnose software. De VAS 6154 wordt met USB-kabel geleverd.

VAG VAS 6154 Verloopkabel

Om gebruik te kunnen maken van de originele interface voor de VAG ODIS diagnose software is er een verloopkabel nodig. Met deze verloopkabel kun je gebruik maken van de originele interface.

Diagbox interface

De Diagbox interface is de originele fabrieksinterface voor Peugeot, Citroën, DS en nieuwe Opel modellen. De interface wordt via de USB aansluiting van de computer verbonden, 1 vrije USB aansluiting is vereist.