Trainingen

De opbouw van de trainingen zijn praktijkgericht

Trainingen

De trainingen uit de opleidingsplannen van AutoNiveau bestaan uit een korte presentatie en praktijkopdrachten waarbij de opdrachten zo zijn opgesteld dat de deelnemer zelf de informatie kan opzoeken in de documentatie of diagnoseapparatuur waardoor de deelnemer dit de volgende dag ook in de praktijk kan toepassen. Door deze manier van trainen blijven de trainingen zeer praktijkgericht en zeer interessant om te volgen.

Tijdens de trainingen wordt voornamelijk gebruik gemaakt van diagnoseapparatuur van Bosch, we gebruiken de Bosch KTS 570 en de volledige documentatie van ESI[tronic]. De trainingen uit het opleidingsplan worden afgesloten met een online of een IBKI (Innovam Branche Kwalificatie Instituut) toetsing waardoor bij een voldoende resultaat de deelnemer een certificaat van deelname of een branche erkend certificaat ontvangt en zijn of haar Curriculum Vitae kan opwaarderen.

Mogelijke trainingen technisch opleidingsplan

Het technisch opleidingsplan van AutoNiveau start met een niveautoets waarin de huidige kennis wordt gemeten. Na het voltooien van de niveautoets wordt een persoonlijk opleidingsplan getoond met de behaalde competenties en de te volgen trainingen. Meer weten over de inhoud en kenmerken van de mogelijke trainingen uit het technisch opleidingsplan? Deze staan in het onderstaande overzicht. De trainingen zijn onderdeel van het technisch opleidingsplan en kunnen niet los worden aangekocht. 

Aanvullende online trainingen

Auto's de Baas Online Pass Thru Training VAG

In deze online training wordt het werken met de VAG groep fabrieksdocumentatie en het uitvoeren van software updates uitgelegd. Deze online training wordt exclusief aangeboden door onze partners: Automotive Academy en Koskamp Opleidingen.

Auto's de Baas Online Pass Thru Training BMW

Na het volgen van deze online training ben je in staat om zelfstandig de werkplaatsdocumentatie te raadplegen van BMW en te werken met de diagnosetester (ISTA). Deze online training wordt exclusief aangeboden door onze partners: Automotive Academy en Koskamp Opleidingen.

Auto's de Baas Online Pass Thru Training PSA

In deze online training wordt het werken met de PSA groep fabrieksdocumentatie en het uitvoeren van software updates uitgelegd. Deze online training wordt exclusief aangeboden door onze partners: Automotive Academy en Koskamp Opleidingen.