Trainingen Niveau 5

Trainingen op Master niveau over systemen en diagnose

Op niveau 5 (Diagnose Master) ontwikkelen wij jaarlijks 4 nieuwe trainingen die de kennis en diagnosevaardigheden van technici op het juiste niveau brengen om in de werkplaats klaar te zijn voor de toekomst. De inhoud van de trainingen is ieder jaar nieuw en bevat de nieuwste technieken, conform de ontwikkelingen in de branche. Zo zorgen wij dat deelnemende technici up-to-date blijven.

Diagnose aan e-voertuigen Batterijrevisie

De opmars van elektrische voertuigen is al een aantal jaren bezig. Het moderne autobedrijf krijgt daardoor ook te maken met storingen in de HV-batterij. De eerste vraag bij een storing is meteen de belangrijkste: Zit de oorzaak van de storing in de HV-batterij of in de rest van het voertuig?

Voertuigsystemen en nieuwe technieken

Om diagnose te kunnen stellen aan comfortsystemen is naast het juiste gereedschap ook systeemkennis, ervaring, meetvaardigheid nodig. Door jezelf op één of meer van deze punten te verbeteren kunnen storingen innovatiever en efficiënter gediagnosticeerd worden. In deze training worden op vernieuwende wijze metingen uitgevoerd en moderne diagnosegereedschappen gebruikt voor een zo efficiënt mogelijk diagnoseproces.