VOLVO DICE BLUETOOTH

Software snel en eenvoudig in het voertuig laden

{{ basketProduct.Product.ProductPrice.WebPrice | euroPrice(0) }} *

Direct je keuze maken

In de winkelwagen

* Prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten

Volvo DiCE Bluetooth

De Volvo DiCE is de originele fabrieksinterface voor de Volvo Vida diagnose software. De DiCE wordt geleverd inclusief de originele Volvo DiCE Bluetooth dongle.

De dongle wordt via de USB aansluiting van de computer verbonden, 1 vrije USB aansluiting is vereist. De DiCE wordt ook geleverd inclusief de benodigde USB kabel om de DiCE via USB te gebruiken.

Voertuigen op het SPA (XC90II, XC60II, V90, V60II enz) en CMA (XC40 enz) platform zijn sneller uit te lezen door gebruik gebruik te maken van een Volvo VOE kabel. Ook het updaten van de software op dergelijke voertuigen gaat sneller en betrouwbaarder door gebruik te maken van de Volvo VOE kabel.

Interessant voor jou

Pass Thru account Volvo

AutoNiveau maakt een bedrijfsaccount aan bij Volvo, waarna originele handleidingen en schema's binnen handbereik zijn en Pass Thru (software updates) aan auto's van Volvo mogelijk zijn.

VOLVO DICE USB

De Volvo DiCE is de originele fabrieksinterface voor de Volvo Vida diagnose software. De DiCE wordt via de USB aansluiting van de computer verbonden, 1 vrije USB aansluiting is vereist. De DiCE wordt geleverd inclusief de benodigde USB kabel.

VOLVO VOE KABEL

Voertuigen op het SPA (XC90II, XC60II, V90, V60II enz) en CMA (XC40 enz) platform zijn sneller uit te lezen door gebruik gebruik te maken van een Volvo VOE kabel.