Volvo XC90-II en XC60-II OEM trekhaakconfiguratie

AutoNiveau Remote Diagnostics Newsflash

Volvo XC90-II en XC60-II OEM trekhaakconfiguratie met Smart Remote

23-08-2022 | Via AutoNiveau Remote Diagnostics is het nu ook mogelijk om een originele trekhaakset te coderen bij de Volvo XC90-II (2015-) en XC60-II (2018-). Deze auto’s zijn gebouwd op het nieuwe SPA-platform en ondersteunen het DoIP-protocol. Omdat DoIP stabieler en sneller is, kan deze dienst worden uitgevoerd met een Smart Remote mits deze een stabiele internetverbinding heeft. Deze dienst wordt niet ondersteund met een Basic Remote, omdat deze geen DoIP ondersteunt.

Interessant voor jou

Smart Remote

De Smart Remote is de nieuwste remote. De Smart Remote is te gebruiken met iedere PC, laptop of tablet met Wifi via een unieke online website. De Smart Remote is een vereiste interface om gebruik te kunnen maken van AutoNiveau Remote Diagnostics.

Online Pass Thru Training Volvo - Polestar

In deze online training wordt het werken met de Volvo - Polestar fabrieksdocumentatie en het uitvoeren van software-updates uitgelegd. Deze online training wordt exclusief aangeboden door onze partners: Automotive Academy en Koskamp Opleidingen.

Volvo VOE kabel

Voertuigen op het SPA (XC90II, XC60II, V90, V60II enz) en CMA (XC40 enz) platform zijn sneller uit te lezen door gebruik gebruik te maken van een Volvo VOE kabel.

Volvo DiCE USB

De Volvo DiCE is de originele fabrieksinterface voor de Volvo Vida diagnose software. De DiCE wordt via de USB aansluiting van de computer verbonden, 1 vrije USB aansluiting is vereist. De DiCE wordt geleverd inclusief de benodigde USB kabel.

Volvo DiCE Bluetooth

De Volvo DiCE is de originele fabrieksinterface voor de Volvo Vida diagnose software. De DiCE wordt geleverd inclusief de originele Volvo DiCE Bluetooth dongle.

Pass Thru Pro Volvo - Polestar

AutoNiveau maakt een bedrijfsaccount aan bij Volvo - Polestar, waarna originele handleidingen en schema's binnen handbereik zijn en Pass Thru (software-updates) aan auto's van Volvo - Polestar mogelijk zijn. Inclusief een digitale demonstratie en 60 minuten Pass Thru support.