Transportmodes deactiveren Jeep Compass (2017-)

AutoNiveau Remote Diagnostics Newsflash

Transportmodes deactiveren Jeep Compass (2017-)

27-02-2024 | Elke nieuwe Jeep Compass wordt voor het transport vanuit de fabriek in de transportmode gezet. In de transportmode verbruikt de auto minder energie. Dit voorkomt dat de 12V-accu leegraakt. Wanneer de transportmode is geactiveerd, werken de handzenders en de radio van de auto niet. Bij de meeste Jeeps kan de transportmode met een handmatige handeling in de auto worden gedeactiveerd. Bij de Jeep Compass lukt dit vaak niet. 

Wanneer de 12V-accu voldoende is opgeladen, kan AutoNiveau de transportmode van de Jeep Compass op afstand deactiveren. Is de 12V-accu onvoldoende opgeladen? Dan kunnen wij de auto zo coderen dat de transportmode handmatig kan worden gedeactiveerd. Wil je weten welke diensten er nog meer beschikbaar zijn? Bekijk het op de AutoNiveau Remote Diagnostics pagina.

 

Interessant voor jou

Smart Remote

De Smart Remote is de nieuwste remote. De Smart Remote is te gebruiken met iedere PC, laptop of tablet met Wifi via een unieke online website. De Smart Remote is een vereiste interface om gebruik te kunnen maken van AutoNiveau Remote Diagnostics.

VAG VAS 6154 (ODIS) + USB-kabel

De VAS 6154 is de originele fabrieksinterface voor de VAG ODIS diagnose software. De VAS 6154 wordt met USB-kabel geleverd.

Online Pass Thru Training VAG

In deze online training wordt het werken met de VAG groep fabrieksdocumentatie en het uitvoeren van software updates uitgelegd. Deze online training wordt exclusief aangeboden door onze partners: Automotive Academy en Koskamp Opleidingen.