Volvo V60-I(-2018) en CMA-platform (Volvo XC40) airbag reset

AutoNiveau Remote Diagnostics Newsflash

Volvo V60-I(-2018) en CMA-platform (Volvo XC40) airbag reset

10-05-2022 | Via AutoNiveau Remote Diagnostics is het nu ook mogelijk om bij een Volvo V60-I en voertuigen op het CMA-platform het stuurapparaat van de airbag te resetten. Voertuigen op het CMA-platform zijn bijvoorbeeld de Volvo XC40 en de Polestar 2. Nadat een voertuig een ongeluk heeft waargenomen zal deze de foutcode B1193 (Ongeluk waargenomen, stuurapparaat vergrendeld) schrijven, deze is niet te wissen.Wanneer de beschadigde sensoren en actuatoren van het airbagsysteem zijn vervangen, kan AutoNiveau het stuurapparaat van de airbag resetten, vervolgens is het mogelijk de foutcode te wissen.

?

Interessant voor jou

Pass Thru Pro Volvo - Polestar

AutoNiveau maakt een bedrijfsaccount aan bij Volvo - Polestar, waarna originele handleidingen en schema's binnen handbereik zijn en Pass Thru (software-updates) aan auto's van Volvo - Polestar mogelijk zijn. Inclusief een digitale demonstratie en 60 minuten Pass Thru support.

Volvo DiCE Bluetooth

De Volvo DiCE is de originele fabrieksinterface voor de Volvo Vida diagnose software. De DiCE wordt geleverd inclusief de originele Volvo DiCE Bluetooth dongle.

Online Pass Thru Training Volvo - Polestar

In deze online training wordt het werken met de Volvo - Polestar fabrieksdocumentatie en het uitvoeren van software-updates uitgelegd. Deze online training wordt exclusief aangeboden door onze partners: Automotive Academy en Koskamp Opleidingen.