Trekhaakkabelset Erich Jaeger Flex 2in1

Trekhaakkabelset Erich Jaeger Flex 2in1

16-11-2021 | Erich Jaeger heeft een kabelset ontwikkeld voor auto’s van de Volkswagen Groep die op twee manier gebruikt kan worden. Deze set is te gebruiken zonder de auto te coderen. In dit geval houdt de auto geen rekening met de aanhanger indien deze is aangekoppeld. Functies zoals het afschakelen van de mistlamp en parkeersensoren wanneer er een aanhanger is aangekoppeld werken dan niet.

Daarnaast kunnen meer geavanceerde systemen zoals ADAS en ESP/ABS ook geen rekening houden met een aanhanger. Hierdoor zullen deze systemen niet op juiste manier werken wanneer er een aanhanger achter de auto zit.

Om de volledige functionaliteit te gebruiken moet bij de kabelset een stekker losgenomen worden, zoals in de afbeelding te zien is. Wanneer deze stekker is losgenomen, moet de auto worden gecodeerd. Na de codering zal de auto rekening houden met de aanhanger wanneer deze is aangekoppeld. Functies zoals het afschakelen van de mistlamp en parkeersensoren wanneer er een aanhanger is aangekoppeld, zullen dan naar behoren werken.

Wanneer een dergelijke kabelset gemonteerd is, adviseren wij om alvast de stekker (zoals in de afbeelding) los te nemen voordat je deze aanbiedt bij AutoNiveau Remote Diagnostics.

Interessant voor jou

Smart Remote

De SMART Remote is de nieuwste remote met ingebouwde Wifi ontvanger. Deze SMART Remote is te gebruiken met iedere PC, laptop of tablet met Wifi via een unieke online website. De SMART Remote is een vereiste interface om gebruik te kunnen maken van AutoNiveau Remote Diagnostics.

Basic Remote

De Basic Remote bestaat uit de minimale vereiste voor onze dienst AutoNiveau Remote Diagnostics. Zo kunnen wij bijvoorbeeld; sleutel transponders aanleren, trekhaken coderen, service intervallen resetten en nog veel meer.

Basic Remote | Demo Tablet Pro set

Demo actie met 100,- euro korting. In deze set vind je een Basic Remote, een demo Tablet Pro en een professionele kunststof koffer. Met deze set kun je gebruik maken van de AutoNiveau Remote Diagnostics diensten.