Radarmodule vervangen Ford Fiesta 2017

Radarmodule vervangen Ford Fiesta 2017

16-11-2021 | Via AutoNiveau Remote Diagnostics is het nu ook mogelijk om bij een Ford Fiesta (vanaf 2017) de radarmodule te configureren nadat deze is vervangen. Deze module heeft de naam “Module cruise control” met de afkorting CCM. Nadat de module geconfigureerd is, moet deze gekalibreerd worden. De kalibratie kan rijdend worden uitgevoerd zonder dat hiervoor ADAS-kalibratieborden nodig zijn.In de reparatiehandleiding van Ford staat dat de radar verticaal moet worden uitgelijnd doormiddel van stelschroeven en speciaal gereedschap. Het speciaal gereedschap is een waterpas die tegen het oppervlakte gehouden dient te worden.

 

Interessant voor jou

Smart Remote

De SMART Remote is de nieuwste remote met ingebouwde Wifi ontvanger. Deze SMART Remote is te gebruiken met iedere PC, laptop of tablet met Wifi via een unieke online website. De SMART Remote is een vereiste interface om gebruik te kunnen maken van AutoNiveau Remote Diagnostics.

Basic Remote

De Basic Remote bestaat uit de minimale vereiste voor onze dienst AutoNiveau Remote Diagnostics. Zo kunnen wij bijvoorbeeld; sleutel transponders aanleren, trekhaken coderen, service intervallen resetten en nog veel meer.

Basic Remote | Demo Tablet Pro set

Demo actie met 100,- euro korting. In deze set vind je een Basic Remote, een demo Tablet Pro en een professionele kunststof koffer. Met deze set kun je gebruik maken van de AutoNiveau Remote Diagnostics diensten.