Radar kalibratie Golf VIII

Radar kalibratie Golf VIII

21-10-2021 | Via AutoNiveau Remote Diagnostics is het nu ook mogelijk om de radarmodule te configureren nadat deze is vervangen is bij een Volkswagen Golf VIII.

Nadat de module geconfigureerd is, moet deze gekalibreerd worden. De kalibratie kan rijdend worden uitgevoerd zonder dat hiervoor ADAS-kalibratieborden nodig zijn. De radar in de bumper/het front van de auto moet altijd gekalibreerd worden nadat deze vervangen is. AutoNiveau kan een dergelijke radar ook kalibreren zonder dat deze vervangen is na bijvoorbeeld de-montage en montage van de radar of een reparatie aan het onderstel.

Naast voor de Golf VIII kan AutoNiveau deze dienst ook uitvoeren voor andere voertuigen van de Volkswagen groep. Eventueel kan van tevoren worden uitgezocht of voor het specifieke model ADAS-kalibratieborden nodig zijn of een rijdende dynamische kalibratie mogelijk is.

 

Interessant voor jou

Basic Remote | Demo Tablet Pro set

Demo actie met 100,- euro korting. In deze set vind je een Basic Remote, een demo Tablet Pro en een professionele kunststof koffer. Met deze set kun je gebruik maken van de AutoNiveau Remote Diagnostics diensten.

Smart Remote

De SMART Remote is de nieuwste remote met ingebouwde Wifi ontvanger. Deze SMART Remote is te gebruiken met iedere PC, laptop of tablet met Wifi via een unieke online website. De SMART Remote is een vereiste interface om gebruik te kunnen maken van AutoNiveau Remote Diagnostics.

Basic Remote

De Basic Remote bestaat uit de minimale vereiste voor onze dienst AutoNiveau Remote Diagnostics. Zo kunnen wij bijvoorbeeld; sleutel transponders aanleren, trekhaken coderen, service intervallen resetten en nog veel meer.