Fiat Talento (2016-) sleutels aanleren

AutoNiveau Remote Diagnostics Newsflash

Fiat Talento (2016-) sleutels aanleren

13-12-2022 | Via AutoNiveau Remote Diagnostics is het nu ook mogelijk bij een Fiat Talento sleutels aan te leren. Tijdens het aanleren van de nieuwe sleutel hebben we alle al werkende sleutels nodig. Daarnaast hebben we voor deze handeling extra gegevens nodig over het voertuig en de eigenaar. Deze gegevens hebben we nodig omdat dit voertuig onderhuids een Renault Trafic III is. Wanneer er sleutels worden aangeleerd met de originele Renault-tester is dit verplicht.

Om het aanleveren van de benodigde gegevens gemakkelijker te maken, hebben we een formulier gemaakt waarin je de gegevens kunt invullen. Het ingevulde formulier kan samen met de benodigde foto’s worden gemaild naar ard@autoniveau.nl. Bekijk het formulier en een uitgebreide uitleg over de voertuiggegevens. Beide documenten zijn altijd terug te vinden in de digitale Remote Diagnostics handleiding.

?

Interessant voor jou

Pass Thru Basic Fiat - Lancia - Alfa Romeo

AutoNiveau maakt een bedrijfsaccount aan bij Fiat, Lancia en Alfa Romeo waarna originele handleidingen en schema's binnen handbereik zijn. Inclusief 30 minuten support.

Pass Thru Pro Fiat - Lancia - Alfa Romeo

AutoNiveau maakt een bedrijfsaccount aan bij Fiat, Lancia en Alfa Romeo waarna originele handleidingen en schema's binnen handbereik zijn en Pass Thru (software-updates) mogelijk zijn. Inclusief een digitale demonstratie en 60 minuten Pass Thru support.

Pass Thru Pro Renault

AutoNiveau maakt een bedrijfsaccount aan bij Renault, waarna originele handleidingen en schema's binnen handbereik zijn en Pass Thru (software-updates) aan auto's van Renault mogelijk zijn. Inclusief een digitale demonstratie en 60 minuten Pass Thru support.