Inloggen

Meest gestelde vragen over inloggen

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Bel ons dan op 088-0044123 of mail naar opleiding@autoniveau.nl.

Hoe kan ik inloggen in de webshop?

Als je een training wilt boeken dan heb je je relatienummer en een wachtwoord nodig om in te loggen. Daarmee krijg je ook toegang tot Mijn AutoNiveau, waar je je bestellingen en persoonsgegevens beheert.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Je kunt je wachtwoord opvragen door op het linkje “wachtwoord vergeten” te klikken op de inlogpagina. Klik hier om direct naar deze pagina te gaan. Er wordt dan een tijdelijk wachtwoord verstuurd naar het e-mailadres dat bij AutoNiveau van je bekend is. Je kunt met je relatienummer en je tijdelijke wachtwoord inloggen in de webshop. Daarna wordt gevraagd om een nieuw wachtwoord te kiezen. Komt de e-mail met het tijdelijke wachtwoord niet aan? Kijk dan in de map met ongewenste e-mail. Niet? Dan is bij ons geen (juist) e-mailadres bekend. Bel ons dan op telefoonnummer 088-0044123.

Waar kan ik mijn relatienummer vinden?

Het relatienummer is een zes cijfers en begint met een 1, 2,3 of 4. Ben je APK keurmeester? Dan is je APK-pasnummer je relatienummer. Weet je je nummer niet neem contact met ons op.

Ik ben voor het eerst in de webshop van AutoNiveau.

Ben je al klant bij AutoNiveau, vraag dan hier je wachtwoord op door je relatienummer in te vullen. Er wordt dan een tijdelijk wachtwoord verstuurd naar het e-mailadres dat bij AutoNiveau van je bekend is. Je kunt met je relatienummer en je tijdelijke wachtwoord inloggen in de webshop. Daarna wordt gevraagd om een nieuw wachtwoord te kiezen. Komt de e-mail met het tijdelijke wachtwoord niet aan? Kijk dan in de map met ongewenste e-mail. Niet? Dan is bij ons geen (juist) e-mailadres bekend. Bel ons dan op telefoonnummer 088-0044123.

Ik ben nog geen klant bij AutoNiveau, hoe kan ik inloggen in de webshop?

Registreer dan nu via dit formulier. Je gegevens worden verwerkt en je krijgt van ons bericht over je inloggegevens.

Ik ben nog geen klant bij AutoNiveau, hoe maak ik een account aan?

Registreer dan nu via dit formulier. Je gegevens worden verwerkt en je krijgt van ons bericht over je inloggegevens.

Hoe kom ik in de online training?

Als voorbereiding op veel van onze trainingen doe je een online training of zelfstudie. Direct nadat je de training hebt geboekt staat de online training voor je klaar in ‘Mijn AutoNiveau’. Klik bij Actuele inschrijvingen op ‘Naar Leeromgeving’ om te starten.