Nieuws

Update corona

Update 13 januari 2021
De harde lockdown is met 3 weken verlengd; tot en met dinsdag 9 februari. Hierdoor komen geplande praktijktrainingen en de voorafgaande Virtual Classroom Training tot deze datum te vervallen. Deelnemers ontvangen hiervan persoonlijk bericht. De helpdesk en Remote Diagnostics blijven tijdens de reguliere openingstijden beschikbaar.

Vanaf 10 februari plannen we weer trainingen in. Deelnemers ontvangen hierover automatisch bericht. We stellen iedereen tijdig op de hoogte, zodat dit tijdig in de werkplaatsplanning kan worden opgenomen.15 december 2020
AutoNiveau trainingen opgeschort!
In verband met de strengere Corona regelgeving vinden er van woensdag 16 december tot en met 19 januari 2021 geen praktijktrainingen plaats. Alle deelnemers die dit betreffen ontvangen hiervoor persoonlijke een mail met de annulering van de training(en). We bieden een nieuwe trainingsdatum aan als deze beschikbaar is, je wordt daar automatisch van op de hoogte gesteld.

AutoNiveau helpdesk en Remote Diagnostics 
De telefonisch helpdesk en ons het AutoNiveau Remote Diagnostics team blijft geopend tijdens de Lock down om autobedrijven ook in deze periode te ondersteunen. In verband met de feestdagen is zowel de helpdesk als Remote Diagnostics geopend op:

  • 24 december tot 15.00 uur
  • 31 december tot 14.00 uur