Nieuws | Update Corona

Update 26 juni 2021

Vanaf 26 juni 2021 is het niet meer verplicht om een mondkapje te dragen op één van onze locaties indien er onderling een afstand van 1,5 meter mogelijk is. Indien afstand houden niet mogelijk is is het dragen van een mondkapje verplicht.

We volgen de richtlijnen van het RIVM. Houd daarom rekening met de onderstaande basisregels. 

  1. Was vaak en goed je handen.
  2. Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  3. Blijf thuis bij klachten.

 

Update 26 februari 2021

Herstart klassikale trainingen
Na de laatste persconferentie op 23 februari heeft het kabinet versoepelingen aangekondigd. Door deze versoepelingen zijn klassikale bijeenkomsten weer mogelijk binnen de huidige Corona-maatregelen. Dit betekent dat we de trainingen weer kunnen gaan verzorgen zoals we dit tot 16 december hebben gedaan. De trainingen worden dan als volgt mogelijk, online training als voorstudie, een VCT van anderhalf uur en een halve dag praktijk.

Op dit moment maken we meerdere planningen en bereiden veel zaken voor. Zodra de uitkomst van de persconferentie bekend is, zullen we afhankelijk van de uitkomst deelnemers vanaf 9 maart gaan inschrijven. De eerste klassikale training willen we op woensdag 31 maart gaan starten.

Update 3 februari 2021

De harde lockdown is met 4 weken verlengd; tot en met 2 maart. Hierdoor komen geplande praktijktrainingen en de voorafgaande Virtual Classroom Training tot deze datum te vervallen. Om deelnemers van het technisch opleidingsplan toch door te kunnen laten gaan met zijn of haar ontwikkeling, heeft AutoNiveau alternatieven voor klassikale trainingen ontwikkeld. 

Update 13 januari 2021

De harde lockdown is met 3 weken verlengd; tot en met dinsdag 9 februari. Hierdoor komen geplande praktijktrainingen en de voorafgaande Virtual Classroom Training tot deze datum te vervallen. Deelnemers ontvangen hiervan persoonlijk bericht. De helpdesk en Remote Diagnostics blijven tijdens de reguliere openingstijden beschikbaar.

Vanaf 10 februari plannen we weer trainingen in. Deelnemers ontvangen hierover automatisch bericht. We stellen iedereen tijdig op de hoogte, zodat dit tijdig in de werkplaatsplanning kan worden opgenomen.

15 december 2020

AutoNiveau trainingen opgeschort!
In verband met de strengere Corona regelgeving vinden er van woensdag 16 december tot en met 19 januari 2021 geen praktijktrainingen plaats. Alle deelnemers die dit betreffen ontvangen hiervoor persoonlijke een mail met de annulering van de training(en). We bieden een nieuwe trainingsdatum aan als deze beschikbaar is, je wordt daar automatisch van op de hoogte gesteld.

AutoNiveau helpdesk en Remote Diagnostics 
De telefonisch helpdesk en ons het AutoNiveau Remote Diagnostics team blijft geopend tijdens de Lock down om autobedrijven ook in deze periode te ondersteunen. In verband met de feestdagen is zowel de helpdesk als Remote Diagnostics geopend op:

  • 24 december tot 15.00 uur
  • 31 december tot 14.00 uur