Nieuws

PASS-THRU

24 juli 2018

Terlouw Diesel Center B.V. kiest voor de toekomst met AutoNiveau Pass-Thru!

Om in de toekomst het huidige service level van de werkplaats van Terlouw Diesel Center B.V. te kunnen waarborgen zijn werkplaatsdocumentatie, OEM diagnosesoftware en software updates van essentieel belang. Door de specialisatie op het gebied van diagnose aan motormanagement systemen heeft Terlouw Diesel Center B.V. erg veel baat bij  werkplaatsdocumentatie, OEM diagnosesoftware en software updates.
Pass-Thru is voor onafhankelijke autobedrijven dé oplossing als het gaat om originele documentatie, diagnose software en software updates.
Het creëren van een account bij een autofabrikant met alle benodigde informatie en te volgen stappen kunnen door onervarenheid zeer lastig zijn. Daarnaast is het installeren van de benodigde software met de verschillende merk specifieke instellingen een tweede struikelblok om te starten met Pass Thru.

Via AutoNiveau Pass-Thru kunnen onafhankelijke autobedrijven gebruik maken van de kennis en ervaring van AutoNiveau als het gaat om Pass-Thru. AutoNiveau ontzorgt het autobedrijf op het gebied van Pass-Thru door de volgende diensten te leveren:Via AutoNiveau Pass-Thru kunnen onafhankelijke autobedrijven gebruik maken van de kennis en ervaring van AutoNiveau als het gaat om Pass-Thru. AutoNiveau ontzorgt het autobedrijf op het gebied van Pass-Thru door de volgende diensten te leveren:

  • Uit naam van het autobedrijf de gebruikersaccounts aanmaken bij de autofabrikanten
  • Installeren en configureren van de benodigde hard- en software
  • Uitleg en ondersteuning bij het gebruik van Pass-Thru


Inmiddels zijn al vele bedrijven door AutoNiveau voorzien van de mogelijkheden om Pass-Thru toe te passen. Ook Terlouw Diesel Center B.V. uit Mijnsheerenland is door AutoNiveau geholpen met de diensten van AutoNiveau.
De ervaring die Terlouw Diesel Center B.V. gaat opbouwen met Pass-Thru zal worden gedeeld met AutoNiveau waardoor deze nauwe samenwerking positief is voor beide bedrijven en uiteindelijk ten gunste komt van de gehele universele after-market.
Dit is nu precies de kracht van de visie van AutoNiveau: ‘Samen ontwikkelen’.
Door gebruik te maken van deze Pass-Thru oplossing is de werkplaats van Terlouw Diesel Center B.V. klaar voor de toekomst.

Ook interesse? Stuur een mail naar info@autoniveau.nl