Pico Technology

PicoScope sets, stroomtangen, meetnaalden en meer!

PicoScope kits

Een Pico automotive oscilloscoop maakt van je laptop of PC een krachtig diagnostisch hulpmiddel. De PicoScope is geschikt voor het meten en testen van vrijwel alle elektrische en elektronische componenten en circuits in elk modern voertuig. We bieden complete sets 2, 4- of 8 -kanaals Pico oscilloscopen. De PicoScope is leverbaar van een Starter- tot een Masterset. 

Pico Stroomtangen

Bekijk de selectie stroomtangen van Pico Technology met BNC of BNCaansluiting. Zoals bijvoorbeeld de Pico 30 A stroomtang. Met deze precisie stroomtang kun je meten van 5 mA tot 30 A zonder de draad door te knippen, los te koppelen of te strippen. Ideaal voor het meten van de stromen in sensoren en actuatoren in de meeste moderne personen- en bedrijfsvoertuigen. 

Pico Testkabels

Ben je op zoek naar Pico testkabels? Een complete set of de voorkeur voor een losse testkabel met BNC of BNC+ aansluiting. Per kleur kun je kiezen voor een lengte van 3 of 5 meter om aan te sluiten op een Pico Automotive Scoop. De testkabels van Pico hebben een kleurcode, zodat de kleur van de kabel overeenkomt met de kleur van de golfvorm op het scherm in PicoScope Automotive. 

Pico Noise, Vibration en Harshness

Stel de juiste diagnose bij ongewenste trillingen en geluiden in een voertuig met de Pico Noise, Vibration en Harshness (NVH) producten. De Pico Diagnostics NVH-kits van Pico Technology zijn het kosteneffectieve antwoord op de vele geluid- en trilling problemen waarmee technici vandaag worden geconfronteerd. De kits zijn leverbaar van Starter- tot aan een Advanced kit.

Pico Druksensoren

Bekijk hier een overzicht van onze Pico druksensoren. Gebruik de Pico Pressure Transducers voor het uitvoeren van snelle en nauwkeurige drukanalyses en diagnose van vele automotive systemen. Zoals de Pico WPS500X Pressure Transducer zet een druk of vacuüm druk om in een signaal. Beschikbaar los of in een kit.

Pico Breakout

Bekijk hier de Pico Technology breakout producten zoals de Pico Breakout kabelset. Pico universele "6-way" breakout kabel set voor parallel meting tussen sensor/actuator en connector. Pico's universele "6-way" breakout kabels elimineren de noodzaak om veel specifieke breakout kabels te bezitten voor motordiagnostiek.  

Pico Accessoires

Op zoek naar meetnaalden? Bekijk hier onze meetnaalden los of een 7-delige set. Verder bieden we de Pico actieve differentiële oscilloscoopsonde, verschillende klemmen, adapter, meetpennen en nog veel meer.