Pico stroomtangen

Pico Stroomtang 20 A / 60 A DC

Deze stroomtang heeft twee instelbare bereiken, resp 20 / 60 A met een schuifschakelaar en een automatische nul-kalibratie met een drukknop.

PicoBNC+ 60A AC/DC stroomtang

Deze Pico stroomtang is ideaal voor gebruik met PicoScope automotive-oscilloscopen om stromen tussen 10 mA en 60 A te meten. Hierdoor kan de PicoScope stroomgolfvormen weergeven voor brandstofinjectoren en brandstofpompen.

PicoBNC+ 2000 A AC/DC stroomtang

Met deze stroomtang kun je tot 2000 ampère meten zonder kabels door te knippen, los te koppelen of te strippen. Klem de kaken simpelweg rond de te testen kabel en sluit de stroomtang aan op de PicoScope.

Pico 30 A stroomtang (grote bek-opening)

Met deze 30 A precisie stroomtang kun je meten van 5 mA tot 30 A zonder de draad door te knippen, los te koppelen of te strippen. Het is ideaal voor het meten van de stromen in sensoren en actuatoren in de meeste moderne personen- en bedrijfsvoertuigen.

Pico 200 A / 2000 A DC stroomtang

Met deze Pico Stroomtang kun je tot 2000 ampère meten zonder draden te snijden, los te koppelen of te strippen. Klem eenvoudig de bekken rond de te testen kabel en sluit de klem aan op de PicoScope.

Pico 600 A DC stroomtang

De Pico 600 A DC stroomtang met twee kalibratie instellingen middels een schakelaar en van de schuifregelaar op het handvat van de sonde. De stroomtang is voorzien van een BNC aansluiting en kan direct aangesloten worden op een van de vele Pico oscilloscoop modellen of oscilloscopen met gelijke aansluiting. Stroom meten tot 600 ampère.

Pico 30 A BNC stroomtang

Deze stroomtang met twee kalibratie instellingen middels een schakelaar en van de schuifregelaar op het handvat van de sonde voor stroommeting tot 30 ampère. De stroomtang is voorzien van een BNC verbinding en kan direct aangesloten worden op een van de vele Pico oscilloscoop modellen of oscilloscopen met gelijke aansluiting.