Pico Noise, Vibration en Harshness

Pico NVH Starter kit

De Pico NVH (Noise, Vibration en Harshness) producten geven je de mogelijkheid om ongewenste trillings- en geluidsbronnen in een voertuig te identificeren en te diagnosticeren. De Pico Diagnostics NVH-kits van Pico Technology zijn het kosteneffectieve antwoord op de vele geluid- en trilling problemen waarmee technici vandaag worden geconfronteerd.

Pico NVH Standaard kit

Met deze Pico NVH (Noise, Vibration en Harshness) kun je ongewenste trillings- en geluidsbronnen in een voertuig identificeren en diagnosticeren. De Pico Diagnostics NVH-kits van Pico Technology zijn het kosteneffectieve antwoord op de vele geluid- en trilling problemen waarmee technici vandaag worden geconfronteerd. Met deze standaard kit kun je ook trillingen of geluid op een enkele as op een extra locatie in het voertuig meten.

Pico NVH Advanced kit

Met de Pico NVH (Noise, Vibration en Harshness) Advanced kit kun je ongewenste trillings- en geluidsbronnen in een voertuig identificeren en diagnosticeren. De Pico Diagnostics NVH-kits van Pico Technology zijn het kosteneffectieve antwoord op de vele geluid- en trilling problemen waarmee technici vandaag worden geconfronteerd. Met de NVH Advanced set kun je trillingen of geluid meten op vier verschillende locaties in het voertuig.

Pico NVH starter naar standaard upgrade

Met deze NVH upgrade kit maak je van een Starter set een Standaard set. De juiste diagnose stellen bij ongewenste trillingen en geluiden in een voertuig? De Pico NVH (Noise, Vibration en Harshness) producten geven je de mogelijkheid om ongewenste trillings- en geluidsbronnen in een voertuig te identificeren en te diagnosticeren.

Pico NVH Optische sensor kit

De Pico HVH Optische sensor kit is een aanvulling op de Pico NVH kits. Deze set bevat een hoogwaardige optische sensor en magnetische houder om samen met de andere NVH kits te gebruiken. Deze set wordt voornamelijk gebruikt voor het balanceren van aandrijfassen en ondersteunt ook frequentiemetingen op andere draaiende onderdelen.

Pico 3-output NVH Interface

Pico's NVH Interface wordt gebruikt om de MEMS-versnellingsmeter of Microfoon aan te sluiten op de 4000-serie PicoScope.

Pico Standaard Microfoon voor NVH

De standaard Pico microfoon voor gebruik met Pico's NVH Interface.