Pico druksensoren

Pico Lagedruk brandstof kit voor WPS500X

De Pico Lagedruk brandstof set bevat een transparant blok met 3 aansluitingen, een stopklep voor het testen van negatieve brandstofdruk aan de brandstofpomp en 3 sets slangpilaren van diverse afmetingen, voor aansluiting op de brandstofleiding. De set is bedoeld voor het diagnosticeren van problemen met lagedruk brandstofsystemen tot aan de inlaat van een hogedrukpomp.

Pico WPS500X Pressure Transducer

Pico WPS500X Pressure Transducer zet een druk of vacuüm druk om in een signaal. Vaak kunnen problemen vele potentiële oorzaken hebben en is het uitlezen van foutcodes niet de oplossing. Naast de uitgebreide elektrische test mogelijkheden die PicoScope levert, biedt de toevoeging van een WPS500X een gedetailleerd inzicht in het motorsysteem.

Pico WPS500X Pressure Transducer kit

Pico WPS500X Pressure Transducer kit wordt geleverd met diverse adapters en aansluitnippels in een handzame koffer. Pico WPS500X Pressure Transducer zet een druk of vacuüm druk om in een signaal. Vaak kunnen problemen vele potentiële oorzaken hebben en is het uitlezen van foutcodes niet de oplossing. Naast de uitgebreide elektrische test mogelijkheden die PicoScope levert, biedt de toevoeging van een WPS500X een gedetailleerd inzicht in het motorsysteem.

Pico WPS500X Pressure Transducer Maxi kit

Pico WPS500X Pressure Transducer Maxi kit wordt geleverd met diverse adapters en aansluitnippels in een handzame koffer. Pico WPS500X Pressure Transducer zet een druk of vacuüm druk om in een signaal. Vaak kunnen problemen vele potentiële oorzaken hebben en is het uitlezen van foutcodes niet de oplossing. Naast de uitgebreide elektrische test mogelijkheden die PicoScope levert, biedt de toevoeging van een WPS500X een gedetailleerd inzicht in het motorsysteem.

Pico FirstLook Engine Diagnostic Sensor

De FirstLook Engine Diagnostic Sensor biedt een snelle en nauwkeurige methode voor het diagnosticeren van problemen met de motor van een auto, zoals verbrande kleppen, slechte injectoren en andere prestatieproblemen zonder grote demontage van de motor.

Pico WPS600 Hydraulische hogedruksensor

Met een hoge nauwkeurigheid en een breed meetbereik maakt de Pico WPS600 Hydraulische hogedruksensor verbinding met de PicoScope voor gemakkelijke analyse en diagnose van onder druk staande systemen.