Pico breakout

Pico CAN Test Box

Met de Pico CAN-Test Box heb je via de 16-polige OBD aansluiting toegang tot het voertuig CAN bus netwerk. Afhankelijk van de configuratie van het voertuig, kun je voeding, massa en CAN bus signalen op kwaliteit controleren. De Pico CAN-Test Box is geschikt voor 12 en 24 volt systemen.

Pico Breakout kabelset

Pico universele "6-way" breakout kabel set voor parallel meting tussen sensor/actuator en connector. Pico's universele "6-way" breakout kabels elimineren de noodzaak om veel specifieke breakout kabels te bezitten voor motordiagnostiek. De doorbraakleidingen zijn verkrijgbaar met vier verschillende connectormaten waarmee je verbinding kunt maken met vrijwel elke sensor in het motorcompartiment - van elk voertuig - met slechts vier kabels.

Pico Zekering test- en verlengkabel set

Wil je de stroom meten via een circuit maar kun je nergens op het voertuig vinden waar je de stroomtang kunt aansluiten? Deze zekering test- en verlengkabel set is een eenvoudige accessoire die je kostbare tijd kan besparen.

Pico 2-pins ACS connector breakout kabel

Met deze connector kabel kun je spanningsmetingen uitvoeren van de talrijke sensoren en actuatoren in het motorcompartiment. Sluit de breakout kabel eenvoudig aan op de bestaande kabeldoos en haal vervolgens het outputsignaal van de 4 mm-banaanstekkers in de automotive oscilloscoop met een van de Pico premium meetkabels.

Pico 2-pins Kostal connector breakout kabel

Deze connector breakout kabel maakt het mogelijk om spanningsmetingen uit te voeren van de talrijke sensoren en actuatoren in het motorcompartiment. De vereiste connector breakout kabel is eenvoudig aangesloten in de bestaande kabeldoos en het uitgangssignaal kan dan worden gehaald uit de 4 mm banaanstekkers in de automotive-oscilloscoop met behulp van Pico premium testkabels.