Pico accessoires

Pico meetnaaldensetje

Het Pico meetnaaldensetje helpt de kwaliteit van een meting met een multimeter of oscilloscoop te verbeteren. Met deze meetnaalden set kun je gemakkelijk signalen opnemen zonder de bekabeling te demonteren of te ontmantelen. Via deze naalden kun je de meting uitvoeren langs de achterkant van een stekker of via de isolatie.

Pico 1000V back-pinning meetnaald zwart

Deze hoge spanning (HV), 1000 V Cat II, back-pinning meetnaald biedt een veilige toegang tot contacten. De standaard meetnaalden mogen niet worden gebruikt voor hoge spanningen. De hoogspanning meetnaalden worden gebruikt in geleide tests, inclusief Charger-vehicle proximity line voltage (type 2) en Charger-vehicle communications (type 2).

Pico 1000V back-pinning meetnaald rood

Deze rode hoge spanning (HV), 1000 V Cat II, back-pinning meetnaald biedt een veilige toegang tot contacten. De standaard meetnaalden mogen niet worden gebruikt voor hoge spanningen. De hoogspanning meetnaalden worden gebruikt in geleide tests, inclusief Charger-vehicle proximity line voltage (type 2) en Charger-vehicle communications (type 2).

PicoBNC+ Coil On Plug (COP) en signal probe

De Coil-on-Plug (COP) en signaal sonde van Pico Technology is de gemakkelijkste en snelste manier om coil-on-plug ontstekingsbobines en -bougies te controleren.

PicoBNC+ Secundaire ontsteking opnemer

De PicoBNC+ Secundaire ontsteking opnemer is een capacitieve opnemer die eenvoudig kan worden aangesloten rond de isolatie van een ontstekingscircuit component, zoals een stekkerdraad. Hierdoor is een directe verbinding niet nodig.

Pico BNC naar 4 mm adapter

De BNC naar 4 mm adapter verbindt twee stekkers van 4 mm ("banaan") met een BNC-aansluiting. Heb je bijvoorbeeld een stroomtang met 4 mm plug uitgangen, dan kun je deze adapter aansluiten op een Pico Automotive oscilloscoop.

Pico Demper 10:1 voor oscilloscoop

Deze Pico Attenuator is een 10:1 demper (signaalverzwakker) is met hoge bandbreedte en foutbeveiliging ontworpen om brandsofinjectoren en primaire ontstekingsgolfvormen te meten met behulp van Pico oscilloscopen.

Pico Coil-on-Plug (COP) signal probe + BNC kabel

De Coil-on-Plug (COP) signaal sonde van Pico Technology is de snelste manier om Coil-on-Plug bobines en bougies te controleren. Dit meettoestel maakt het mogelijk om scoopbeelden te genereren van het secundaire ontstekingscircuit wanneer er geen hoge spanningsleidingen meer bereikbaar zijn.

Pico accuklem 4 mm rood

Deze klemmen zijn ontworpen voor aansluiting op de accupolen van het voertuig en passen op alle Pico BNC-naar-4 mm test leads. Ook bruikbaar voor de multimeter met 4 mm aansluiting.

Pico accuklem 4 mm zwart

Deze klemmen zijn ontworpen voor aansluiting op de accupolen van het voertuig en passen op alle Pico BNC-naar-4 mm test leads. Ook bruikbaar voor de multimeter met 4 mm aansluiting.

Pico Dolfijnklem groot rood

De Pico klemmen zijn volledig geïsoleerd met een 4 mm aansluiting in het handvat, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangesloten op meetsnoeren. De getande bek biedt goed contact op fijne draden.

Pico Dolfijnklem groot zwart

De Pico klemmen zijn volledig geïsoleerd met een 4 mm aansluiting in het handvat, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangesloten op meetsnoeren. De getande bek biedt goed contact op fijne draden.

Pico Krokodillenklem klein zwart

De krokodillenbek klemmen zijn volledig geïsoleerd met een 4 mm aansluiting in het handvat, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangesloten op meetsnoeren. De getande bek biedt goed contact op fijne draden. De klem kan maximaal 1,1 cm open.

Pico Krokodillenklem klein rood

De krokodillenbek klemmen zijn volledig geïsoleerd met een 4 mm aansluiting in het handvat, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangesloten op meetsnoeren. De getande bek biedt goed contact op fijne draden. De klem kan maximaal 1,1 cm open.

Pico Flexibele meetnaald rood

Flexibele meetnaald (rood) van Pico om in een connector te prikken voor het meten van signalen. De meetnaalden hebben een flexibel gedeelte dat buigt om de toegang tot moeilijke gebieden te verbeteren. De meetnaald is geschikt voor de BNC naar 4 mm testkabel.

Pico Flexibele meetnaald zwart

Flexibele meetnaald (zwart) van Pico om in een connector te prikken voor het meten van signalen. De meetnaalden hebben een flexibel gedeelte dat buigt om de toegang tot moeilijke gebieden te verbeteren. De meetnaald is geschikt voor de BNC naar 4 mm testkabel.

Pico Meetpen haaks 4 mm rood

Deze rode grijpsondes (probes) zijn voorzien van een omhulde 4 mm fitting en bieden je de mogelijkheid om de testkabel op kleine componenten te bevestigen. De haak kan componenten vasthouden met een diameter tot 2 mm.

Pico Meetpen haaks 4 mm zwart

Deze zwarte grijpsondes (probes) zijn voorzien van een omhulde 4 mm fitting en bieden je de mogelijkheid om de testkabel op kleine componenten te bevestigen. De haak kan componenten vasthouden met een diameter tot 2 mm.

Pico Standaard 4 mm verloop adapter rood

Met deze 4 mm rode verloop adapter (gehuld naar niet-gehuld) kunnen de Pico testkabels worden aangesloten op elke willekeurige breakout-box met 4 mm socket.

Pico Standaard 4 mm verloop adapter zwart

Met deze 4 mm zwarte verloop adapter (gehuld naar niet-gehuld) kunnen de Pico testkabels worden aangesloten op elke willekeurige breakout-box met 4 mm socket.

Pico Multimeter meetpen rood

De rode multimeter meetpen biedt een snelle en eenvoudige oplossing, waarbij een permanente verbinding niet vereist is. De 4 mm aansluiting in de handgreep van de sonde kan rechtstreeks worden aangesloten op Pico premium testkabels.

Pico Multimeter meetpen zwart

De zwarte multimeter meetpen biedt een snelle en eenvoudige oplossing, waarbij een permanente verbinding niet vereist is. De 4 mm aansluiting in de handgreep van de sonde kan rechtstreeks worden aangesloten op Pico premium testkabels.

Pico Test probe kit rood

De Pico Test probe kit is een set met alle veelgebruikte Pico automotive test probes.

Pico Test probe kit zwart

De Pico Test probe kit is een set met alle veelgebruikte Pico automotive test probes.

Pico Meetpennen geïsoleerd - set 2 stuks

De Pico isolatie piercing test clip set is ideaal voor automotive test en diagnose. De doordringende clips stellen de gebruiker in staat om de exacte druk te leveren die nodig is om de isolatie van een groot aantal draden in verschillende soorten en maten te doorboren.

Pico Secundaire ontsteking opnemer met BNC

De Pico secundaire opnemer is een capacitieve opnemer die eenvoudig kan worden aangesloten rond de isolatie van een ontstekingscircuit component zoals een bougiekabel. Dit vermijdt de noodzaak van directe verbinding.

Pico BNC naar BNC kabel met aardklem

Pico BNC connector naar BNC connector kabel van drie meter met aardklem voor gebruik met de Coil-on-Plug signaalsonde.

Pico HT verlengkabel voor secondaire meting

Losse secondaire verlengkabel, ideaal om multi COP bobines te overbruggen. HT-verlengkabels zijn een eenvoudige accessoire waarmee je nauwkeurige secundaire ontstekingsmetingen kunt uitvoeren op COP-ontstekingssystemen.

Pico HT verlengkabel set voor secondaire meting

Deze set van 4 secondaire verlengkabels is ideaal om multi COP bobines te overbruggen. HT-verlengkabels zijn een eenvoudige accessoire waarmee je nauwkeurige secundaire ontstekingsmetingen kunt uitvoeren op COP-ontstekingssystemen.

Pico USB 3.0 kabel - 1,8 m

Hoogwaardige USB 3.0 kabel met een lengte van 1.8 meter, speciaal ontworpen voor gebruik met USB 3.0 gekoppelde PicoScope oscilloscopen en voorzien van 20 AWG geleiders voor minimale weerstand.

Pico Passieve oscilloscoop testsonde 100 MHz

Passieve oscilloscoop-probe: 100 MHz bandbreedte 1: 1/10: 1 omschakelbaar, BNC Deze hoogwaardige universele oscilloscoop sonde heeft een bandbreedte van 100 MHz. Een schuifschakelaar met twee posities maakt demping mogelijk van x1 of x10 om te selecteren.

Pico Shrouded 4 mm naar 2 mm jack adapter rood

Deze rode omhulde 4 mm naar 2 mm adapters zijn geschikt voor gebruik met diverse breakout-boxen van derden.

Pico Shrouded 4 mm naar 2 mm jack adapter zwart

Deze zwart omhulde 4 mm naar 2 mm adapters zijn geschikt voor gebruik met diverse breakout-boxen van derden.

Pico Geïsoleerde BNC naar geïsoleerde BNC

Hoogwaardige kabel met geïsoleerde BNC naar geïsoleerde BNC met een lengte van 5 meter.

PicoBNC+ lineaire temperatuursensor

De PicoBNC+ lineaire temperatuursensor is een accessoire voor het meten van lineaire temperatuur met een temperatuurbereik van -40 °C tot 125 °C, geschikt voor alle gangbare automotive en off-highway toepassingen.