BMW/MINI ICOM NEXT A + B

Software snel en eenvoudig in het voertuig laden

{{ basketProduct.Product.ProductPrice.WebPrice | euroPrice(0) }} *

Direct je keuze maken

In de winkelwagen

* Prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten

ICOM Next A

De ICOM Next A is de originele fabrieksinterface voor de BMW/Mini ISTA diagnose software. Voor het uitvoeren van maatregelplannen (software updates/regeleenheid coderingen) middels ISTA is het gebruik van een ICOM Next A sterk aan te bevelen. De ICOM Next A wordt via de ethernet aansluiting van de computer verbonden, 1 vrije ethernet aansluiting is vereist. De ICOM Next A wordt geleverd inclusief de benodigde ethernet kabel.

ICOM Next B

De ICOM Next B is een MOST interface voor de ICOM Next A en wordt middels een meegeleverde USB kabel verbonden met de ICOM Next A. Voor het uitvoeren van een maatregelplan aan modellen uit de BMW E-serie en vergelijkbare Mini's is een ICOM Next B noodzakelijk.

Interessant voor jou

Pass Thru account BMW - Mini

AutoNiveau maakt een bedrijfsaccount aan bij BMW - MINI, waarna originele handleidingen en schema's binnen handbereik zijn en Pass Thru (software updates) aan auto's van BMW en MINI mogelijk zijn.

BMW/MINI ICOM NEXT A

De ICOM Next A is de originele fabrieksinterface voor de BMW/Mini ISTA diagnose software. Voor het uitvoeren van maatregelplannen (software updates/regeleenheid coderingen) middels ISTA is het gebruik van een ICOM Next A sterk aan te bevelen.

BMW/MINI ICOM NEXT B

De ICOM Next B is een MOST interface voor de ICOM Next A en wordt middels een meegeleverde USB kabel verbonden met de ICOM Next A.