Partners

Gezamenlijk ondersteuning bieden aan bedrijven

Veel van onze partners zijn actief op het gebied van verkoop van automaterialen, de grossiers zien het belang van kennis om de uiteindelijke bestuurder vele zorgeloze kilometers te laten rijden. Het AutoNiveau opleidingsplan wordt uitsluitend via onze partners Automotive Academy en Koskamp Opleidingen geleverd, voor informatie kunt u contact opnemen met één van onze partners of direct met AutoNiveau via de mail of telefonisch.

Automotive Academy

Automotive Academy is een initiatief van LKQ Fource. De samenwerking met Automotive Academy bestaat uit het ontwikkelen en uitvoeren van technische & operationele trainingen en het uitvoeren van de Automotive Techline, hulp bij Diagnose.

Koskamp Opleidingen

Koskamp Opleidingen biedt samen met AutoNiveau technische opleidingsplannen aan voor automonteurs inclusief een helpdesk, hulp bij diagnose. Daarnaast geeft Koskamp Opleidingen in samenwerking met AutoNiveau de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en workshops op het gebied van Pass Thru.

EDGe Mobility

EDGe Mobility is hét landelijke netwerk van erkende autobedrijven gespecialiseerd in elektrisch rijden. Een initiatief van AutoNiveau en Innovam. Beiden hebben het doel om een positieve bijdrage te leveren aan het bevorderen van kwaliteit binnen de mobiliteitsbranche op het gebied van elektrisch rijden. AutoNiveau is in samenwerking met EDGe Mobility de ontwikkelaar en uitvoerder van technische en operationele trainingen op het gebied van elektrisch rijden.

BOVAG

Auto's de Baas
AutoNiveau maakt onderdeel uit van het kernteam van Auto’s de Baas. Auto’s de Baas is een gezamenlijk initiatief van BOVAG, RAI-Aftermarket, en een grote groep organisaties die het belangrijk vinden dat garagebedrijven toekomstbestendig blijven. Met Auto’s de Baas informeren we garagehouders en autotechnici over wat OE data te bieden heeft en welke keuzes garagebedrijven kunnen maken.

BOVAG Schadesupport
BOVAG Schadesupport is de technische helpdesk voor alle leden van BOVAG Schadeherstelbedrijven. AutoNiveau is onderdeel van het schadesupport-team. Met onze telefonische helpdesk bieden we support met een coachende aanpak. Samen met BOVAG Schadesupport zorgen we ervoor dat medewerkers van schadeherstelbedrijven op termijn zelfstandig technische informatie kunnen verkrijgen.

Subaru NL

Subaru produceert al ruim zestig jaar automobielen en is nu meer dan 40 jaar actief in de Benelux. Het merk maakt deel uit van het wereldomvattende Subaru Corporation. In samenwerking met Subaru is AutoNiveau ontwikkelaar en uitvoerder van trainingen voor Subaru NL/Benelux.

Brembo

AutoNiveau is een ontwikkelaar en uitvoerder van de Brembo Expert en de Brembo Pro trainingen.