Auto's de Baas

Kies jouw weg met fabrikantendata en sleutel op merkniveau.

Zorgen dat garagebedrijven onafhankelijk kunnen blijven werken aan moderne auto’s.

OE data onmisbaar

Auto’s de Baas is een gezamenlijk initiatief van een groep organisaties die het belangrijk vinden dat garagebedrijven toekomstbestendig blijven. Gezamenlijk zien we dat toegang tot de juiste training, apparatuur en ondersteuning steeds belangrijker worden om aan moderne auto’s te kunnen werken. Garagebedrijven die geen toegang hebben tot originele fabrikanten worden steeds afhankelijker van anderen. Dat gaat ten koste van hun toegevoegde waarde richting de klant. En ook van hun winstgevendheid en kansen om te overleven in een steeds complexer speelveld. Daarom is het nodig dat garages goede keuzes maken en met OE data aan de slag gaan, zodat ze onafhankelijk kunnen blijven en zelf goed onderhoud en reparaties uit kunnen blijven voeren.

De autobranche verenigd

We zien dat de drempel om met OE data te starten voor veel garagebedrijven nog hoog is. Er kan al heel veel, maar veel garagehouders kennen de voordelen niet en zien misschien op tegen het onbekende. Dat is helemaal niet nodig. Nog te weinig ondernemers gaan met deze belangrijke ontwikkeling aan de slag. Daarom nemen BOVAGRAI-Aftermarket, AutoNiveau en een grote groep partners het initiatief om daar samen wat aan te doen. Met Auto’s de Baas informeren we garagehouders en autotechnici over wat OE data te bieden heeft en welke keuzes garagebedrijven kunnen maken met ondersteuning van diverse marktpartijen.

BOVAG Auto's de Baas

Zelf doen, samenwerken of uitbesteden? Welke oplossing past bij jouw bedrijf? Elk garagebedrijf is anders. Kies daarom de oplossing die het beste bij jou past. We helpen je graag op weg met tips die het kiezen makkelijker maken. 

Pass Thru accounts

AutoNiveau maakt een bedrijfsaccount aan bij de fabrikant, waarna originele handleidingen en schema's binnen handbereik zijn en Pass Thru (software updates) aan auto's van deze merken mogelijk zijn. Inclusief Pass Thru support. 

Pass Thru interfaces

Software snel en eenvoudig in het voertuig laden. In onze webshop bieden we verschillende pass thru interfaces aan. Universele Pass-Thru interfaces en de originele fabrieksinterfaces voor: BMW/MINI, Volvo, de VAG groep en Peugeot - Citroen - DS - Opel.

Remote Diagnostics

AutoNiveau heeft de mogelijkheid om op afstand een auto over te nemen, deze service heet “AutoNiveau Remote Diagnostics”. Zo kunnen wij bijvoorbeeld; sleutel transponders aanleren, trekhaken coderen, service intervallen resetten en nog veel meer.

Interessant voor jou:

Auto's de Baas Online Pass Thru Training VAG

In deze online training wordt het werken met de VAG groep (Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda) fabrieksdocumentatie en het uitvoeren van software updates uitgelegd. Na het volgen van deze online training is de cursist in staat om zelfstandig werkplaatsdocumentatie te raadplegen van de VAG groep en te werken met de diagnosetester.

Handleiding DSR Digitale Service Registratie

Deze handleiding is voor de merken: Audi, Seat, Skoda, Volkswagen, BMW, MINI, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mazda en Mercedes Benz.

Pass Thru software support 1 uur (online)

Heeft u een probleem met de Pass Thru software? Bij AutoNiveau staan we voor u klaar met onze support service. We bieden een uur (online) support.