EDGe Mobility Experts in elektrisch rijden

Hét landelijk netwerk van erkende autobedrijven gespecialiseerd in elektrisch rijden

EDGe Mobility

De ontwikkelingen in de autobranche gaan razendsnel. Zo ook op het gebied van elektrische aandrijving, digitalisering, connectiviteit en autonoom rijden. Wat is de invloed van deze nieuwe ontwikkelingen voor je personeel, werkplaats en bedrijfsvoering? Om die vragen te beantwoorden is EDGe Mobility opgericht door AutoNiveau en Innovam.

Keurmerk

EDGe Mobility is een keurmerk dat autobedrijven ondersteunt op het gebied van elektrisch rijden. Het keurmerk betekent dat een autobedrijf beschikt over gespecialiseerde vakkennis voor reparatie en onderhoud van elektrische auto’s, maar ook als het gaat om advies bij aanschaf van een elektrische auto en een laadoplossing.

Training, advies en informatie

Aangesloten bedrijven krijgen ondersteuning in de vorm van trainingen, advies en technische informatie. De trainingen zijn niet alleen voor de technici in de werkplaats, maar ook voor de service adviseurs en leidinggevende. Daarnaast kunnen de partners gebruikmaken van Remote Diagnostics, inclusief toegang tot de Tesla Toolbox, en een technische helpdesk met specifieke ev-kennis.