Management & Sales opleidingsplannen

Financieel Management

Tijdens de 3-daagse training Financieel Management leer je hoe je financiële modellen gebruikt om inzicht en grip te krijgen op jouw bedrijf, vestiging of afdeling. Als ondernemer of manager weet je immers als geen ander dat grip op de financiële processen essentieel is. Maar hoe zorg je daarvoor? 

Praktisch Leidinggeven

Tijdens de training Praktisch Leidinggeven ontwikkel je een overtuigende, eigen stijl van leidinggeven. Je leert hoe je aansluit bij de verwachtingen en behoeften van je medewerkers, en hoe je een prettige werksfeer creëert waarin goede resultaten worden behaald.

Commerciële Service Adviseur

Tijdens deze driedaagse training leer je hoe de commerciële service adviseur de verkoper is van onderhoud en reparatie. Concreet betekent dit, dat je bij klantcontact en voorbereiding van de werkorder ook het CRM- en plansysteem gebruikt om jouw klanten te adviseren.

Operationeel Management

Operationeel Management biedt handvatten om als manager maximaal te renderen. Je leert medewerkers coachen op resultaat, cijfers interpreteren en je medewerkers pro-actief aan te sturen. We behandelen: people-, financieel en commercieel management.