Nieuwsbrief

Remote Diagnostics, de oplossing voor uitlezing op afstand...

AutoNivea remove en tablet ACTIE!
 
Bij de aankoop van een AutoNiveau Remote Diagnostics set
ontvangen bedrijven met:
           
         1 deelnemer in het technisch opleidingsplan € 50,- korting
   
         2 of meer deelnemers in het technisch opleidingsplan € 100,- korting   

Diagnose en hulp op afstand met AutoNiveau Remote Diagnostics


AutoNiveau heeft de mogelijkheid om op afstand een auto over te nemen, deze service heet "AutoNiveau Remote Diagnostics". Met dit online platform en onze ‘Remote’ zijn wij in staat een brug te slaan tussen de EOBD-stekker, van de auto in uw werkplaats, en het AutoNiveau Servicecenter. Hiermee heeft het autobedrijf nu de mogelijkheid om “In House” gebruik te maken van de extra functies welke met universele diagnose apparatuur niet altijd mogelijk zijn.
Zo kunnen wij bijvoorbeeld; sleutel transponders aanleren, trekhaken coderen, service intervallen resetten en nog veel meer.  online bestelformulier

 

Hoe werkt het?

De interface van AutoNiveau Remote Diagnostics sluit je aan op je tablet en op de EOBD-stekker van de auto. De tablet heeft een verbinding met internet door WiFi of 3G/4G. In de tablet selecteer je de auto en de werkzaamheden, bijvoorbeeld het coderen van de accu. Als je op enter drukt, komt de melding op het AutoNiveau ServiceCenter binnen, waar de medewerkers al klaar zitten. Wij maken online verbinding met de auto en gaan op afstand de accu coderen. Als we dat succesvol hebben afgerond geven we via de auto een signaal door, bijvoorbeeld een lichtsignaal. We versturen een bericht naar de tablet en verzenden de factuur met vermelding van de juiste referentie zodat dit eenvoudig kan worden door belast.
 

AutoNiveau Remote Diagnostics maakt het mogelijk om op afstand een voertuig te configureren, coderen en onderdelen programmeren, zoals bijvoorbeeld:   

  • Sleutel transponder aanleren
  • Trekhaak configureren
  • DTC codes lezen en wissen
  • Accu coderen
  • Verstuivers coderen
  • Service Interval Reset  

Bestellen van een AutoNiveau Remote!

Vul het online bestelformulier in, daarna ontvangt u een SEPA formulier voor de automatische incasso van de hardware en diensten. Controleer de gegevens op het SEPA formulier en onderteken het en stuur dit retour naar AutoNiveau.
 

 

Geen abonnement

Er is geen abonnement van toepassing, er wordt alleen betaald voor de dienst welke wordt gedaan. Na het leveren van de dienst wordt een bevestiging gestuurd en worden de kosten via een automatische incasso voldaan.
 

Diensten (tickets)

Variërend van € 21,95 voor een service interval reset tot € 49,95 om sleutels transponder aanleren. Om te zien welke auto's en mogelijkheden er zijn kunt u kijken op remote-diensten 
 

Tarieven hardware  

De tarieven van de AutoNiveau Remote Diagnostics zijn als volgt en exclusief BTW:
 
Remote € 399,-
 
Remote of interface is vereiste hardware en zorgt voor de verbinding tussen het voertuig met de EOBD-stekker en de tablet.
 
 
Tablet € 400,-
 
Optionele hardware:  
Tablet Samsung Tab Active SM-T365 Wifi+4G
 
    
Kunststof case € 50,-
 
Optioneel is de professionele kunststof case voor het veilig opbergen van de Remote en Tablet met voorgevormde rubber inlegvakken.
 
 

           Remote Diagnostics ACTIE!

AutoNiveau Remote Diagnostic tool
* € 50,-  of  € 100,- korting!

Schrijf jezelf in voor de AutoNiveau Remote Diagnostics nieuwsbrief door dit rechts op de website in te vullen!