Nieuwsbrief

Remote Diagnostics, de oplossing voor uitlezing op afstand...

Diagnose en hulp op afstand met AutoNiveau Remote Diagnostics


AutoNiveau heeft de mogelijkheid om op afstand een auto over te nemen, deze service heet "AutoNiveau Remote Diagnostics". Met dit online platform en onze ‘Remote’ zijn wij in staat een brug te slaan tussen de EOBD-stekker, van de auto in uw werkplaats, en het AutoNiveau Servicecenter. Hiermee heeft het autobedrijf nu de mogelijkheid om “In House” gebruik te maken van de extra functies welke met universele diagnose apparatuur niet altijd mogelijk zijn.
Zo kunnen wij bijvoorbeeld; sleutel transponders aanleren, trekhaken coderen, service intervallen resetten en nog veel meer. 
 

 

Hoe werkt het?

De interface van AutoNiveau Remote Diagnostics sluit je aan op je tablet en op de EOBD-stekker van de auto. De tablet heeft een verbinding met internet door WiFi of 3G/4G. In de tablet selecteer je de auto en de werkzaamheden, bijvoorbeeld het coderen van de accu. Als je op enter drukt, komt de melding op het AutoNiveau ServiceCenter binnen, waar de medewerkers al klaar zitten. Wij maken online verbinding met de auto en gaan op afstand de accu coderen. Als we dat succesvol hebben afgerond geven we via de auto een signaal door, bijvoorbeeld een lichtsignaal. We versturen een bericht naar de tablet en verzenden de factuur met vermelding van de juiste referentie zodat dit eenvoudig kan worden door belast.
 

AutoNiveau Remote Diagnostics maakt het mogelijk om op afstand een voertuig te configureren, coderen en onderdelen programmeren, zoals bijvoorbeeld:   

  • Sleutel transponder aanleren
  • Trekhaak configureren
  • DTC codes lezen en wissen
  • Accu coderen
  • Verstuivers coderen
  • Service Interval Reset
  • Vind alle mogelijke diensten per merk en model of dienst

Geen abonnement

Er is geen abonnement van toepassing, er wordt alleen betaald voor de dienst welke wordt gedaan. Na het leveren van de dienst wordt een bevestiging gestuurd en worden de kosten via een automatische incasso voldaan.
 

Bestellen van een AutoNiveau Remote!

Vul het onderstaande formulier in, daarna ontvangt u een SEPA formulier voor de automatische incasso van de hardware en diensten. Controleer de gegevens op het SEPA formulier en onderteken het en stuur het retour aan AutoNiveau.
 


REMOTE DIAGNOSTICS 
 

REMOTE DIAGNOSTICS COMPLETE SET


Remote of interface is vereiste hardware en zorgt voor de verbinding tussen het voertuig met de EOBD-stekker en de tablet.
Voor slechts € 399,- excl. BTW is uw werkplaats verbonden met ons AutoNiveau Remote Diagnostics Servicecenter.
  Complete optimale remote set inclusief een robuuste Samsung Tablet SM-T365 Wifi+4G met mogelijkheid voor verbinding zonder wifi door middel van sim-kaart. En een professionele kunststof case voor het veilig opbergen van de remote en tablet met voorgevormde rubber inlegvakken voor totaal € 849,- excl. BTW.