Newsletter

Opleidingsplan
Het opleidingsprogramma van AutoNiveau start met een Niveautoets waarin de huidige kennis wordt gemeten. Na het voltooien van de Niveautoets wordt een persoonlijk opleidingsprogramma getoond met de behaalde competenties en de te volgen trainingen.De trainingen bestaan uit een Online training als voorstudie en een praktijkdag waar met auto’s en diagnoseapparatuur diverse opdrachten worden doorlopen. De inhoud en doelstelling van de trainingen staan in de Catalogus Trainingen.

Het opleidingsprogramma bestaat elk trainingsjaar uit 4 online trainingen en 4 praktijkdagen waarin de deelnemer verzekerd is van continue scholing en zal bijblijven met actuele toegepaste technieken en dito diagnoseapparatuur. De investering voor deelname aan het opleidingsplan bedraagt € 1.195,- per trainingsjaar. Het opleidingsprogramma wordt exclusief aangeboden via onze partners en is inclusief een helpdesk voor de deelnemer.

Verschillende trainingen uit het opleidingsprogramma worden afgesloten met een toets waardoor bij een voldoende resultaat de deelnemer een certificaat ontvangt en zijn of haar Curriculum Vitae kan opwaarderen.