Nachrichten

Onze doelen

AutoNiveau locatie AmsterdamAutoNiveau is gestart in 2005 met als doel bedrijven in de automobiel branche te ondersteunen. Sindsdien zijn voor diverse importeurs, dealers en universele autobedrijven verschillende soorten trainingen ontwikkeld en gegeven. Door onze open en heldere manier van communiceren zijn inmiddels vele bedrijven klant van AutoNiveau en zijn met diverse partners nauwe samenwerkingen opgezet. Door deze nieuwe samenwerkingen zijn onze diensten verder uitgebreid met een technische helpdesk waardoor we bedrijven nog beter kunnen ondersteunen.
 

Missie

AutoNiveau gelooft in de kracht van het samen leren ontwikkelen!
Wij “geloven” met volle overtuiging dat onze diensten leiden tot succesvolle bedrijven.
Wij geloven in de “kracht” van onze trainingen met zijn praktische werkvormen en het doen tijdens een training.
Wij geloven in “samen” werken met deelnemers, werkgevers en opdrachtgevers voor het maximale resultaat.
Leren ontwikkelen” waardoor systemen en patronen worden herkend en deze direct op verschillende manieren kunnen worden toegepast in de dagelijkse werkzaamheden.
 

Visie

Door een doelanalyse en inventarisatie van de huidige situatie wordt de behoefte om het doel te behalen bekend. In een plan waarbij de toepasbaarheid in het dagelijks functioneren een belangrijke rol speelt worden de benodigde ontwikkelingen beschreven. De werkwijze van AutoNiveau is het begeleiden, evalueren en bijsturen van de ontwikkeling door trainen en of coachen waarbij bedrijven of medewerkers zelfstandig leren denken, werken en beslissen om gemotiveerd gestelde doelen te behalen.